вівторок, 09 жовтня 2012 17:34

Невиліковна хвороба не завадила Джеку Осборну одружитися

Невиліковна хвороба не завадила Джеку Осборну одружитися
Весілля пройшло на Гаваях Фото: paparazzi.ru

Син відомого музиканта і виконавця Оззі Осборна Джек, який страждає на невиліковну недугу - розсіяний склероз, одружився зі своєю давньою подругою Лізою Стеллою. Урочиста церемонія відбулася на Гаваях.

26-річний Джек Осборн і його кохана Ліза Стелла поєдналися узами шлюбу на райських островах при мінімумі гостей. Церемонія відбулася за місцевими традиціями, а запрошених було не більше 50 осіб, в тому числі і батьки нареченого: Оззі і Шерон. Цікаво, що свідком з боку нареченої стала рідна сестра Джека Келлі Осборн.

Пізніше Джек поділився радісною новиною з усіма друзями, повідомивши про церемонію в своєму мікроблозі. "Мені сподобалося, як поїздка на Гаваї в честь 60-річчя матусі перетворилася на моє весілля. Ха-ха-ха, люди такі забавні", - зазначив Джек Осборн. У Джека і його коханої є шестимісячна дочка Перл. Відзначимо, що обраницю молодшого Осборна Лізу Стеллу не зупинила та обставина, що її чоловік невиліковно хворий.

Нагадаємо, кілька місяців тому 26-річний Джек зізнався, що страждає на невиліковну недугу. Лікарі поставили зоряному нащадкові невтішний діагноз - розсіяний склероз.

В одному з інтерв'ю молодший Осборн зізнався, що вирішив повідомити про свою недугу тільки тому, що хоче привернути увагу громадськості до цієї хвороби. За його словами, все почалося з того, що він звернувся за кваліфікованою медичною допомогою, коли його праве око стало бачити гірше на 60%. Після всіх досліджень лікарі поставили Джеку Осборну невтішний діагноз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через страшну хворобу сина Оззі Осборна звільнили з роботи

"Це було так не вчасно. У мене тільки що з'явилася дитина, з роботою все ладилося, а я не міг позбутися думки: "Ну чому саме зараз?" - заявив засмучений Джек Осборн в одному з інтерв'ю. Однак він підкреслив, що намагається пересилити злість і пригніченість після виявлення у нього хвороби і поступово замислюється про необхідність пристосуватися до недуги і подолати її.

Зараз ви читаєте новину «Невиліковна хвороба не завадила Джеку Осборну одружитися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути