вівторок, 16 листопада 2010 17:34

Дружина Орландо Блума продає свою квартиру (ФОТО)
9

Супермодель, дружина голлівудського актора Орландо Блума Міранда Керр продає свою квартиру. І в Керр, і у її чоловіка є квартири в Нью-Йорку, але зараз вони більшу частину часу проводять в будинку Орландо в Лос-Анджелесі, тому модель вирішила, що зайва квартира їй більше ні до чого.

Житло оцінили в один мільйон 395 тисяч доларів. Апартаменти розташовуються в будівлі "Джейд" у центрі Нью-Йорка, на 10-му поверсі. У них величезні вікна, велика вітальня і два балкона. В будинку є двоповерхова тераса, де спеціально для мешканців побудований фітнес-зал, басейн і лаундж, оформлений в марокканському стилі.

Міранда купила квартиру в 2006-му році, і тоді вона коштувала близько мільйона і ста тисяч доларів. Так що якщо операція вдасться, модель ще й залишиться з прибутком.

Нагадаємо, що зараз Міранда й Орландо очікують появи на світ своєї першої дитини. Керр дуже щаслива:

"Моє життя - це сім'я. У мене прекрасна кар'єра, але це не моє життя. Я не відчуваю завзяття, щоб повернутися до роботи", - розповіла модель, яка є однією з "янголів" американського бренду спідньої білизни Victoria's Secret.

Міранда мріє про те, щоб "валятися під сонцем у гамаку" біля власного будинку.

Spletnik

Зараз ви читаєте новину «Дружина Орландо Блума продає свою квартиру (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути