пʼятниця, 08 вересня 2017 11:17

Дружина Макрона потрапила у список найстильніших осіб
7

Фото: Reuters

Американський журнал Vanity Fair опублікував список найстильніших знаменитостей.

У нього не потрапила перша леді США, 47-річна Меланія Трамп, але потрапила її попередниця, 53-річна Мішель Обама і її чоловік, колишній американський президент Барак Обама. Серед інших політичних діячів в цьому почесному списку опинилися президент Франції Еммануель Макрон і його дружина Бріжит, а також король Нідерландів Віллем-Олександр і його дружина, королева-консорт Максима.

Найстильнішими жінками також були визнані Даша Жукова, Ріанна, Кейт Бланшетт, Шарлотта Генсбур, Соланж Ноулз, серед чоловіків - Роджер Федерер, ЛеБрон Джеймс, Гаррі Стайлс і багато інших.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інавгурація Макрона: костюм за 450 євро і наряд напрокат

Багатьох список привів в подив: так, практично кожен вихід Меланії Трамп отримує найвищі оцінки від критиків і мільйони компліментів в соціальних мережах (а сукні, які надягає Меланія, в момент стають sold out). Критика їй дісталася лише одного разу, коли перша леді США вирішила вибрати для перельоту в зону повені 12-сантиметрові підбори. 63-річну Бріжит Макрон, навпаки, часто "сварять" за занадто коротку довжину спідниці або плаття.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Макрона потрапила у список найстильніших осіб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути