четвер, 11 липня 2024 14:33

Дружина Козловського різко висловилась про Фаріон, яка розкритикувала службу артиста
5

Допис Юлії Бакуменко
Фото: instagram.com/yuliabakumenko
Допис Юлії Бакуменко
Віталій Козловський
Ірина Фаріон
Юлія Бакуменко

Дружина співака Віталія Козловського - Юлія Бакуменко - відповіла на закиди мовознавиці Ірини Фаріон про службу артиста в ЗСУ.

Як відомо Фаріон розкритикувала виконавців, які на фронті підтримують бойовий дух захисників піснями. За її словами, кожен має служити зі зброєю в руках, а не з мікрофоном.

Бакуменко своєю чергою заявила, що мовознавиця нічого не знає про службу Козловського.

"Заїжджати в інфопростір на вигадках і згадках інших людей - це найзручніший спосіб нагадати про себе, нічого не зробивши корисного. Правда, Ірино Фаріон? Щоб вам все життя так гарно співалося, як "співав" Віталій Козловський на службі з ваших слів", - різко відповіла Юлія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Прикро, що татко на війні і не бачить": дружина Козловського показала, як їхній син вчиться плавати у басейні

Додала, що Козловський продовжує захищати Україну на фронті.

"Ви хоч раз посиділи в бліндажі під обстрілом, думаючи, куди наступний снаряд полетить, понюхали амброзії на Донеччині, потаскали боєкомплекти, чекали днями на дощ, щоб переміститися по позиціях, поки немає ворожих дронів над головою? Ні? То запитайте у Віталія, як воно, а потім п**діть", - наголосила Бакуменко.

Раніше Козловський поділився, у яких умовах перебуває на службі. Артист опублікував фото з старого будинку без ремонту. У кімнаті стояв холодильник і стіл з продуктами. Підлога застелена килимом, а поруч розташовані два стільці з речами захисників.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Козловського різко висловилась про Фаріон, яка розкритикувала службу артиста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути