понеділок, 01 серпня 2016 12:26

Дружина Дональда Трампа засвітилась в оголеній фотосесії

Дружина кандидата у президенти США Дональда Трампа Меланія шокує скандальними витівками. Пікантні знімки оголеної Меланії оприлюднило видання "The New York Post". Світлини зроблені понад 20 років тому.

Автор: nypost.com
 

"Меланія Трамп, якою ви ніколи не бачили її раніше", - під таким заголовком вийшов матеріал про жінку.

Видання довідалося, що дружина Трампа позувала голяка французькому фотографу Але де Боссевілю. Зйомка була проведена на Манхеттені для вже неіснуючого французького журналу для чоловіків. Тоді жінці було 25 років. Вона мала прізвисько Меланія К.

Автор: nypost.com
 

"Меланія була надзвичайна та фантастична особистість. Вона була дуже доброю зі мною", - розповів фотограф. Він додав, що колишня модель геть не ніяковіла, позуючи голою.

Автор: nypost.com
 

До стосунків із Дональдом, Меланія будувала модельну кар'єру. Окрім участі у різноманітних фотосесіях в Парижі й Мілані жінка засвітилася ще у в рекламі цигарок.

Нагадаємо, з Дональдом Трампом модель познайомилась у 1998-му році на вечірці в Нью-Йорку. До вівтаря Трамп повів Меланію лише у 2005-му році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 51-річна Моніка Беллуччі похизувалася спокусливими формами на сторінках Elle France

Зараз ви читаєте новину «Дружина Дональда Трампа засвітилась в оголеній фотосесії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути