пʼятниця, 13 вересня 2013 10:51

Донька російського міністра на своєму Дні народженні співала разом з Басковим та танцювала під Тімоті
10

Фото: фото:rollingstone.ru

Власне 20-річчя Леонела Мантурова відсвяткувала на заздрість усім одноліткам, з найдорожчими артистами російського шоу-бізнесу та картиною від не менш затребуваного художника

Звідки гроші на такий бенкет питання риторичне, адже батько іменинниці - Денис Валентинович Мантуров, міністр промисловості та торгівлі Російської Федерації.  До призначення Путіним на пост, працював на авіаційному завод в Улан-Уде та на інших промислових підприємствах Росії.

На святкування 20-річчя Леонели Мантурової, приїхали чимало зірок. Якщо подивитися на прайс-лист івент-агентств, то ці гості беруть чимало за запрошення на подібні заходи. Так, наприклад, Філіп Кіркоров приїде на свято за 90 тисяч доларів, Микола Басков - 50 тисяч, Тімоті -20 тисяч, Алсу -15 тисяч, і це не всі, хто розважав шановну публіку того дня.

Поза межами бенкетного залу донька міністра промисловості та торгівлі Росії теж не бідує - вона приїжджає на навчання до інституту на "роллс-ройсі" з особистим водієм, але чесно зізнається, що після закінчення навчання переїде до Лондона.



Зараз ви читаєте новину «Донька російського міністра на своєму Дні народженні співала разом з Басковим та танцювала під Тімоті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути