субота, 04 червня 2022 14:57

Донька принца Гаррі та Меган Маркл святкує перший день народження. Чи привітала її королівська родина

Донька принца Гаррі та Меган Маркл святкує перший день народження. Чи привітала її королівська родина
Члени королівської родини привітали Лілібет з днем народження. Фото: Team Rubicon

4 червня донька принца Гаррі та Меган Маркл Лілібет святкує свій перший день народження.

У червні подружжя вперше привезло доньку до Великої Британії і її нарешті побачила прабабуся Єлизавета ІІ та інші члени королівської сім'ї. Вони привітали дівчинку у Twitter.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На відкритті "Ігор нескорених": Меган Маркл вигукнула "Слава Україні", а принц Гаррі підтримав українську команду

Найпершою Лілібет привітала прабабуся Єлизавета ІІ. У твіттері королівської родини від її імені лаконічно написали: "Вітаємо Лілібет з першим днем народження".

Наступними звернулися дідусь принц Чарльз із дружиною герцогинею Каміллою. "Вітаємо Лілібет із першим днем народження сьогодні", - йдеться у твіттері.

Герцоги Кембриджські Кейт Міддлтон і принц Вільям теж долучилися до привітань у твіттері: "Вітаємо з днем народження Лілібет, якій сьогодні виповнюється рік".

2 червня в Лондоні відбувся парад Trooping the Colour, присвячений дню народження чинного монарха. Цьогоріч церемонія набула надзвичайної пишності, адже королева Великої Британії Єлизавета ІІ ще й відзначає 70-річчя правління. Меган Маркл та принц Гаррі не були зі всіма на балконі, а слідкували за святом із вікна.

Зараз ви читаєте новину «Донька принца Гаррі та Меган Маркл святкує перший день народження. Чи привітала її королівська родина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути