вівторок, 01 грудня 2009 17:13

Донька Гілларі Клінтон заручилась з юдаїстом

Донька Гілларі Клінтон заручилась з юдаїстом
29-річна Челсі (старша донька екс-президента Білла Клінтона та Держсекретаря США Гілларі Клінтон) побралася зі своїм  31-річним хлопцем, Марком Мезвінcьким, повідомляє Toronto Star.

Нещодавно закохані вислали листа  електронною поштою своїм найближчим друзям про   весілля наступного літа.

Речник колишнього президента Біла Клінтона  ще раз підтвердив цю новину.

Челсі і Марк стали друзями ще тоді, коли були підлітками. Згодом вони разом продовжували навчатися в Стенфордському університеті.

Зараз молоді живуть в Нью-Йорку. Мезвінський працює у хедж-фонді G3 Capital. Клінтон  закінчує вчитися в Колумбійському університеті на факультеті суспільної охорони здоров"я.

Сім"я Мезвінських є дуже давніми друзями сім"ї Клінтонів.

Мати Марка, республіканка Марголіс Мезвінська, пробула тільки один термін у Конгресі, втративши свою посаду в 1994 році після скандального голосування за бюджет  1993 року, запропонований Біллом Клінтоном.

Перед Марком, Клінтон зустрічалася з Аєном Клаусом, студентом з Родоса, з яким вона навчалася на факультеті міжнародних відносин в Оксфордському університеті.

Аєн навіть присвятив їй свою першу книгу спогадів про досвід перебування та навчання  в Іраку "Elvis is Titanic".

Помічник Клінтон, пославшись на конфіденційність, відмовився повідомити вартість її весільної обручки та будь-яку іншу інформацію про майбутню церемонію. Сказав лише, що це буде міжконфесійний шлюб, бо  Мезвінський є юдаїстом, а Клінтон – протестантка, яка відвідує методистську церкву.

Переклад: Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Донька Гілларі Клінтон заручилась з юдаїстом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути