субота, 23 червня 2012 14:35

Донька екс-віце-президента США Мері Чейні зареєструвала одностатевий шлюб

Дочка колишнього віце-президента США Діка Чейні Мері вступила в шлюб зі своєю давньою подругою Хізер По.

Пара узаконила свої стосунки в американській столиці, де одностатеві шлюби були дозволені в 2009 році.

"Мері і Хізер були віддані один одному багато років, і ми раді, що їм вдалося скористатися можливістю узаконити стосунки. Мері, Хізер та їхні діти - дуже важливі й улюблені члени нашої родини, і ми бажаємо їм щастя", - йдеться в заяві Діка Чейні та його дружини Лінн.

У Мері і Хізер двоє дітей: син Семюел і дочка Сара.

"Дуже щаслива повідомити, що ми з Хізер сьогодні офіційно (принаймні, у Вашингтоні) одружилися. 20 років з нашого першого побачення", - повідомила Мері.

Про нетрадиційну сексуальну орієнтацію молодшої дочки Чейні, якій зараз 43 роки, стало відомо ще під час першої кампанії її батька в 2000 році. Мері завжди відкрито говорила про те, що є лесбіянкою, передають РИА-Новости. Саме вона народила Семюела і Сару, хоча про обставини їх народження ні вона, ні Хізер По не поширювалися.

Зараз одностатеві шлюби узаконені в штатах Нью-Йорк, Коннектикут, Айова, Массачусетс, Нью-Гемпшир, Вермонт, Вашингтон (з червня 2012 року), а також у столичному окрузі Колумбія. З початку наступного року закон, що дозволяє одностатеві шлюби, вступить в силу в Меріленді.

Згідно з даними останніх соцопитувань, ідею легалізації гей-шлюбів підтримують 50% американців. Проти узаконення таких шлюбів виступають 48% респондентів.

Зараз ви читаєте новину «Донька екс-віце-президента США Мері Чейні зареєструвала одностатевий шлюб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути