Ексклюзиви
пʼятниця, 05 січня 2024 04:08

Донька Брюса Вілліса показала свіже фото невиліковно хворого актора
3

Брюс Вілліс з донькою Скаут
Фото: instagram.com/scoutlaruewillis
Брюс Вілліс з донькою Скаут
Брюс Вілліс з донькою Скаут

Донька актора 68-річного Брюса Вілліса - Скаут - показала його свіжі фото.

У своєму Instagram вона опублікувала кадр, на якому лежала в батька на грудях. Хворий на деменцію Брюс тримав її за голову.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Дуже захворіла" - Оля Полякова повідомила про проблеми зі здоров'ям

Судячи зі слів Скаут, цей знімок був зроблений 2023 року.

У вже хворого на афазію Вілліса лікарі діагностували лобно-скроневу деменцію. Афазія - це розлад, який найчастіше викликається інсультом. Також він може бути викликаний травмою голови або, в рідкісних випадках, неврологічним захворюванням. Симптоми хвороби можуть впливати на мовлення, розуміння та здатність читати. У деяких випадках афазію можна лікувати за допомогою логопедії.

У Брюса Вілліса від першого шлюбу з Демі Мур є троє спільних доньок - 34-річна Румер, 31-річна Скаут та Таллула. Пара була разом 13 років. 2000 року актори розлучилися, але Мур із Віллісом залишилися у теплих стосунках: вони часто зустрічаються усією родиною на посиденьках.

У березні торік ЗМІ повідомили, що Брюс Вілліс завершує кар'єру в кіно. Причиною цього рішення стало те, що в кінозірки виявили афазію - розлад мовлення, що виникає після пошкодження мозку. Згодом стан здоров'я хворого актора погіршився. Зірка дедалі рідше впізнає рідних і не завжди розуміє, що вони йому кажуть. Зокрема, знаменитість мало що може сказати сам.

Вілліс отримав зірку на Голлівудській Алеї слави у Лос-Анджелесі, де вшановуть легенд кіно, телебачення та музики. Актор народився на військовій базі США в Німеччині в 1955 році, виріс у Нью-Джерсі. Популярність йому принесла роль приватного детектива Девіда Аддісона у фільмі "Місячне сяйво".

Зараз ви читаєте новину «Донька Брюса Вілліса показала свіже фото невиліковно хворого актора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути