середа, 21 квітня 2010 10:03

Дочка Шер, яка стала чоловіком, показала свою подругу (ФОТО)

 

Дочка знаменитої співачки Шер Честіті Боно публічно продемонструвала своє повне перетворення з жінки в чоловіка. Минулими вихідними в компанії своєї подруги Дженніфер Елайя Чез Боно прибув на щорічне святкування, що влаштовується сексуальними меншинами.

На щорічній церемонії GLAAD (Gay & Lesbian Alliance Against Defamation) Media Awards Чейз виглядав щасливим і упевненим в собі. Як відзначають таблоїди, хлопцю, звичайно, не завадило б трохи скинути вагу. Проте, судячи з усього, його подрузі огрядність Боно жодного дискомфорту не доставляє.

На церемонії 41-річний спадкоємець поп-діви Шер, здавалося, насолоджувався своїм новим життям. Він жартував і навіть виступив на сцені разом з фігуристом Джоні Вейром.

Нагадаємо, минулого року дочка Шер Честіті Сан Боно пройшла через операцію зі зміни статі. За словами Боно, всі ці роки вона відчувала себе чоловіком. І у результаті зважилася на кардинальні заходи.

"Честіті ухвалила це мужнє рішення, щоб стати цілісною особою і відповідати своїй справжній орієнтації", - повідомлялося в поширеній її публіцистом офіційній заяві.

За визнанням Шер, заява дочки про своє нестандартне ставлення до жінок викликала у неї "біль, страх і відчуття провини".

"Я завжди сподівалася на те, що моя дочка вийде заміж і у неї буде велика сім"я", - пояснювала знаменитість, яка сама змінювала супутників життя, немов рукавички.

Але у результаті Шер підтримала свого єдиного нащадка в "його важкому шляху".

"Я можу не зрозуміти цього, але старатимуся щосили", - зізналася тоді знаменита співачка.

Нещодавно Чез Сальваторе звернувся до суду Лос-Анджелеса з проханням змінити ім"я і стать в документах. Перше слухання у справі відбудеться на початку травня.

Kleo.ru

Зараз ви читаєте новину «Дочка Шер, яка стала чоловіком, показала свою подругу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути