Ексклюзиви
пʼятниця, 07 травня 2010 13:57

Дочка Шер офіційно стала чоловіком (ФОТО)

Дочка Шер Честіті Боно, яка в березні 2009 року зробила операцію зі зміни статі, офіційно визнана чоловіком на ім'я Чез Боно.

Чез подав петицію про зміну імені до суду Санта-Моніки, і через якийсь час прохання було задоволене. Журналістам про це повідомили представники трансгендерного юридичного центру Каліфорнії.

"Чез не може бути щасливішим, - говорить директор центру Крістіна Верц. - Це найважливіший крок в його трансформації, який дозволить йому змінити всі документи, щоб вже легально бути тим, ким він став".

Нагадаємо, що минулого року дочка Шер Честіті Сан Боно пройшла через операцію зі зміни статі. За словами Боно, всі ці роки вона відчувала себе чоловіком. І у результаті зважилася на кардинальні заходи.

У 1995 році зоряний нащадок усвідомив, що він гомосексуаліст. Відтоді Чез Сальваторе, народжений дівчиною Чейсіті, почав приймати гормональні препарати, щоб наповнити свій організм мужністю. Сьогодні особистий піар-агент Чеза вже згадує свого клієнта в чоловічому роді.

На щорічній церемонії GLAAD (Gay & Lesbian Alliance Against Defamation) Media Awards 41-річний спадкоємець Шер вийшов в світ в якості чоловіка зі своєю подругою Дженніфер Елайя, з якою зустрічається три роки.

StarsLife, TREND

Зараз ви читаєте новину «Дочка Шер офіційно стала чоловіком (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути