четвер, 25 серпня 2011 17:45

Дочка Курта Кобейна роздяглася до спідньої білизни
5

До недавнього часу Френсіс Бін Кобейн, єдина дочка фронтмену групи Nirvana і рок-зірки Кортні Лав, сприймалася публікою переважно як "зоряна дитина". Проте днями дівчині виповнилося 19 років, і можна вже говорити про дійсно успішну кар'єру.

Френсіс почала піар-кампанію самої себе. За останні пару тижнів дівчина порадувала громадськість кількома серіями стильних фото, авторами яких виступили лос-анджелеський фотограф Роккі Ченк і сам Еді Сліман.

Працюючи з Ченком, міс Кобейн віддала перевагу знімкам в стилі "золотого віку" Голлівуду. Дійсно, в подібному антуражі дівчина цілком може зійти за кінодіву 30-х років.

Роботи Слімана вийшли більш зухвалими: темне як смола волосся, зухвалий погляд - Френсіс - гідна спадкоємиця своїх знаменитих батьків.

Своє перше інтерв'ю модному журналу Teen Vogue Френсіс дала у віці 13 років. У ньому вона обговорювала свій персональний стиль і вплив своїх батьків. На наступний рік в викривальному інтерв'ю журналу iD дівчина заявила, що її мати зовсім не така погана, як її уявляє преса. Через кілька місяців пішла ексклюзивна фотосесія для ELLE - Френсіс позувала в знаменитому коричневому кардігані свого батька і піжамних штанях, в яких Кобейн одружився з Кортні Лав.

Наприкінці 2009 року дівчині довелося розійтися з матір'ю. Скандальну Кортні Лав позбавили батьківських прав, а опікунами Френсіс були призначені її бабуся, мати Курта Кобейна Венді О'Коннор, і тітка Кімберлі Дон Кобейн. Нарешті в серпні минулого року майбутня знаменитість отримала значну частину спадщини свого батька, який пішов з життя, коли Френсіс не було й двох років.

Зараз ви читаєте новину «Дочка Курта Кобейна роздяглася до спідньої білизни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути