середа, 01 лютого 2012 15:59

Дочка Філіпа Кіркорова перебуває під наглядом медиків

Дочка Філіпа Кіркорова перебуває під наглядом медиків

Батько Філіпа Кіркорова Бедрос бачив свою внучку тільки на фотографіях.

"Звичайно, внучка в мене - красуня, - поділився Бедрос. - Не можу дочекатися, коли зможу побачити її наживо. І поки розглядаю фотографії Алли-Вікторії Кіркорової, які у мене є".

За словами чоловіка, Філіп збирається привезти Аллу-Вікторію в Росію тільки в кінці лютого. Поки сам виконавець перебуває з дівчинкою в Майямі. Також дідусь Алли-Вікторії пояснив причину того, що дівчинку поки бачили мало людей. Виявляється, донька Кіркорова, як і раніше знаходиться в одному з медичних закладів під наглядом професіоналів.

Раніше ж тітка артиста Марі розповіла, що вони подумують перевезти дитину або в Росію, або в Болгарію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Філіп Кіркоров буде сам ростити свою доньку

Раніше Філіп похвалився перед своїми колегами новим особняком в Майямі, де, за припущеннями журналістів, зростатиме Алла-Вікторія. Леонід Агутін і Анжеліка Варум, Ігор Крутой, Ігор Ніколаєв прийшли в захват від апартаментів, але маля так і не побачили. Зате змогли оцінити дитячу кімнату.

"Я вважаю, що це справжній будинок мрії, він дуже красивий і затишний! Я вітаю Філіпа, бо він дійсно заслуговує на те, чого він хоче", - зауважив Ніколаєв.

Зараз ви читаєте новину «Дочка Філіпа Кіркорова перебуває під наглядом медиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути