Ексклюзиви
вівторок, 24 січня 2012 10:47

Дочка Джима Керрі прагне стати знаменитою

Дочка Джима Керрі прагне стати знаменитою

Дочка актора Джима Керрі, 24-річна Джейн, вирішила спробувати свої сили в шоу талантів American Idol. Вчора стало відомо, що вона благополучно пройшла перший відбірний тур.

"Коли ростеш в тіні знаменитого батька, дуже складно знайти свій власний шлях, - пояснила вона. - Я прийшла сюди, щоб спробувати знайти своє місце в світі".

Члени журі - Дженніфер Лопес, Ренді Джексон і Стівен Тайлер - були досить задоволені виступом дівчини.

"Мені подобається твій голос, у тебе точно є потенціал", - сказав Ренді.

Цікаво, що Дженніфер Лопес, на відміну від своїх колег-суддів, поняття не мала, що одна з конкурсанток - родичка знаменитого актора. Але коли їй про це повідомили, вона тут же згадала, як тримала дворічну Джейн на руках.

Зараз Джейн Керрі працює офіціанткою, як колись її мати. Дівчина рано вийшла заміж, але сімейне життя не вдалося - наприкінці минулого року вона подала на розлучення. У неї є 2-річний син, єдиний і улюблений онук Джима Керрі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джим Керрі взяв собі в коханки російську студентку

Актор упевнений, що його дочка обов'язково досягне успіху: "Вона приголомшлива, і світ обов'язково це зрозуміє! Це буде чудовий рік!"

Джейн - дочка Джима Керрі від першої дружини, офіціантки Мелісси Вомер. Нагадаємо, що Керрі одружився з Меліссою в 1987 році. У 1995 пара розлучилася, і Джим майже відразу ж відправився до вівтаря з партнеркою по фільму "Тупий і ще тупіший" Лорен Холлі, але його другий шлюб проіснував менше року.

Зараз ви читаєте новину «Дочка Джима Керрі прагне стати знаменитою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути