вівторок, 03 квітня 2012 14:14

Дочка Абрамовича стала однією з найбагатших наречених світу

Дочка Абрамовича стала однією з найбагатших наречених світу
Статок дівчини на даний момент оцінюється в $3,4 млрд Фото: livestory.com.ua

19-річна Анна Абрамович, дочка відомого мільярдера Романа Абрамовича, увійшла в список найбільш завидних наречених світу.

Рейтинг найбільш завидних наречених склав портал luxpresso.com. У першу п'ятірку ввійшла Анна Абрамович, статок якої на даний момент оцінюється в 3,4 млрд доларів. Зараз Анна є абітурієнткою Вестмінстерського університету. Дівчина славиться своєю любов'ю до коштовностей і веселою вдачею.

Незважаючи на юний вік - цього року дівчині виповниться 20 років - вона вже встигла розірвати заручини з бойфрендом, який на 10 років її старше.

"Я була дуже молода, щоб виходити заміж", - прокоментувала розрив заручин Анна.

У топ найбагатших наречених світу також увійшли: сестри Періс Хілтон і Нікі Хілтон (100 млн і 20 млн доларів), дочка одного з найбагатших людей планети, власника концерту LVMH Бернара Арно - Дельфіна (2 млрд доларів) і сестри Мері-Кейт і Ешлі Олсен (150 млн доларів).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Абрамович витратить на весілля дочки $8 млн

Також у списку опинилися Шарлотта Казірагі - внучка Грейс Келлі і принца Монако Реньє (її статок 5,7 млрд доларів) і Тамара Екклстоун - фотомодель, телевізійний коментатор, дочка англійського мільярдера Берні Екклстоуна, фактичного власника "Формули 1" (статок 3,9 млрд доларів), яка читає бізнес книги.

На першому місці опинилась Іша Амбані - єдина дочка найбагатшої людини в Індії Мукеша Амбані. Її статок оцінюється в 27 млрд доларів.

Нагадаємо, Анна Абрамович є однією з п'яти дітей Романа Абрамовича від шлюбу з колишньою дружиною Іриною. У Романа Абрамовича є ще малолітній син Аарон-Александр від Дар'ї Жукової.

Зараз ви читаєте новину «Дочка Абрамовича стала однією з найбагатших наречених світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути