понеділок, 09 квітня 2012 10:54

Дочка Кіркорова під час хрестин ні разу не заплакала

Дочка Кіркорова під час хрестин ні разу не заплакала
Фото: Twitter Валентина Юдашкина

Популярний виконавець Філіп Кіркоров хрестив свою дочку Аллу-Вікторію. Урочиста церемонія пройшла в храмі Іллі Пророка в центрі Москви.

Як і планувалося, хрестини відбулися 8 квітня. Церемонія проходила в суворій секретності і тільки для обраних.

Заради такої значної для російського бомонду події храм закрили, позбавивши можливості парафіян освятити гілочки верби. Більше того, церква на прохання поп-короля російської естради попередньо оглянула охорона.

В цей день Аллу-Вікторію оточували найближчі для її знаменитого батька люди - такі, як Алла Пугачова і Максим Галкін, Аліна Редель, Валентин Юдашкін, Ані Лорак, Лоліта, Жасмін і багато інших, а саму церемонію провів духівник Філіпа Кіркорова отець Тимофій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Філіп Кіркоров купив для своєї дочки будинок "всього за $5 млн"

"Ми зібралися сьогодні в день великого свята церковного - Вербної неділі, а також в день, коли з Божою допомогою було скоєно таїнство хрещення раби Божої Алли. Хочу привітати Філіпа, а також дідуся з бабусею, хрещених маму і тата, тих, хто молиться за те, щоб життя цієї маленької людини було благополучним, довгим, Богом оберігалось та щасливим! Бажаю, щоб Алла продовжила творчий шлях і розкрила талант, даний їй батьками в народженні фізичному, а ми прочитали з вами спільну церковну молитву і дали їй народження духовне!" , - сказав священнослужитель.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Філіп Кіркоров привіз дочку в Росію і показав на камеру

Варто зазначити, що хрестили дитину саме ім'ям Алла. Сам щасливий батько Філіп Кіркоров заявив: "Сталася подія, на яку я дуже чекав. Ми з нашими хресними шалено хвилювалися, адже вони взяли на себе таку відповідальну місію! Зі мною поруч мій тато, але, на жаль, немає мами. А сьогодні її день народження і, за дивними обставинами, ще й велике православне свято, і іменини Алли. Я дуже вдячний всім, хто прийшов!"

Нагадаємо, хресними Алли-Вікторії стали щоумен і близький друг Кіркорова Андрій Малахов і якась подруга співака, яка не має жодного відношення до шоу-бізнесу. За деякою інформацією, її звуть Антоніна. Злі язики припустили, що саме вона і може бути сурогатною матір'ю крихти. Адже сам Кіркоров досі тримає її ім'я в найсуворішій таємниці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бережна з Кіркоровим похрестили доньку Ані Лорак

За словами Лоліти, дочка Кіркорова під час хрестин була напрочуд спокійна. "Крихітка жодного разу за церемонію навіть не заплакала. Уявляєте, яка світла виросте дівчинка!" - розчулилася співачка.

Зараз ви читаєте новину «Дочка Кіркорова під час хрестин ні разу не заплакала». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути