середа, 31 січня 2018 14:36

Донька Джонні Деппа знялась в рекламі Chanel

Донька Джонні Деппа знялась в рекламі Chanel
Лілі-Роуз Депп знялась для Chanel

Лілі-Роуз Депп дочка Джонні Деппа і Ванесси Параді знялася в рекламі косметики Rouge Coco від Chanel і в черговий раз повторила образ своєї матері. Нещодавно 18-річна Депп знялася у відвертій фотосесії. На неї її надихнув ранній образ її матері.

Фотографія, на якій Лілі-Роуз сидить на гойдалці, відсилає до реклами 1991 року. Тоді Ванесса Параді стала обличчям аромату Coco від Chanel, а рекламне відео з її участю сильно перегукується з новим знімком дочки.

Автором зйомки за участю Депп став відомий французький фотограф Патрі Демаршельє, який співпрацює з найвідомішими модними виданнями та брендами. Він і поділився кадром в своєму Instagram-акаунті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 18-річна Лілі-Роуз Депп відтворила відверту фотосесію своїй знаменитій матері

Юну модель нерідко порівнюють з матір'ю. Крім зовнішньої схожості критики відзначають і професійні якості, які талановита Лілі-Роуз запозичила у Параді. Так в 2016 році вона стала музою Карла Лагерфельда і дебютувала на подіумі на показі Chanel. Незважаючи на те що в минулому році у великого дизайнера з'явилася інша улюблениця, модель Кайя Гербер, співпрацю з модною маркою Лілі-Роуз продовжила і в цьому році стала обличчям косметичної лінійки Rouge Coco від Chanel.

Як повідомляють західні ЗМІ, рекламний відеоролик за участю моделі з'явиться в мережі тільки 22 лютого.

Зараз ви читаєте новину «Донька Джонні Деппа знялась в рекламі Chanel». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути