четвер, 18 січня 2018 13:36

18-річна Лілі-Роуз Депп відтворила відверту фотосесію своєї знаменитої матері
5

Лілі-Роуз Депп

18-річна Лілі-Роуз Депп взяла участь в творчому експерименті свого друга - фотографа Люка Гілфорда. Протягом декількох днів він знімав дочку Джонні Деппа і Ванесси Параді вдома, роблячи "чесні" фотографії, як висловився сам Люк. Фотограф і його муза працювали в атмосфері довіри і дружнього взаєморозуміння, про що Гілфорд згодом розповів в соцмережі.

"Я вважаю, що близькість розвивається, як і відносини, через взаємну довіру і повагу з плином часу. Справжня близькість не може бути примусовою. І це не вулиця з одностороннім рухом. Потрібний справжній зв'язок, а реальні зв'язки вимагають роботи, терпіння і любові. Знаючи про це, моя подруга Лілі-Роуз Депп і я вирішили зробити нову серію фотографій разом ", - поділився думками в Instagram автор фото.

На деякі кадри його і модель надихнув ранній образ Ванесси Параді, який вони взялися повторити в фотосесії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандальна модель відмовилась від купальника у басейні

"Ми ділилися посиланнями, і багато які з них були присвячені мамі Лілі-Роуз. Купили перуку, натхненні зйомкою, в якій її мама позувала кілька десятиліть тому, і провели пару днів, розмовляючи і фотографуючи разом вдома. Тільки ми вдвох і наш друг Волкер - ось і вся команда ", - розповів про роботу Люк Гілфорд.

Зараз ви читаєте новину «18-річна Лілі-Роуз Депп відтворила відверту фотосесію своєї знаменитої матері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути