Ексклюзиви
пʼятниця, 22 грудня 2017 14:39

До і після: співак Борис Апрєль став жінкою
25

28 січня на телеканалі "1+1" відбудеться прем'єра восьмого сезону вокального проекту "Голос країни". В сліпих прослухуваннях взяв участь учасник проекту "Фабрика зірок 2" Борис Апрєль. Чоловік змінив стать і тепер виступає під псевдонімом Зіанджа. Gazeta.ua пропонує згадати, як він виглядав до операції зі зміни статі і після.

Співак Борис Апрєль до операції зі зміни статі
Фото: МедиаНяня
Співак Борис Апрєль до операції зі зміни статі
Співак Борис Апрєль до операції зі зміни статі
Співак Борис Апрєль до операції зі зміни статі
Співак Борис Апрєль до операції зі зміни статі

Борис Максимович Круглов - справжнє ім'я артиста. Народився і провів дитинство у смт Чорноморське, АРК Крим, в родині кораблебудівника. Закінчив вокальну школу. 2012 року закінчив КНУКіМ. Його батьки, а також старші брат та сестра і зараз живуть у Чорноморському.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Борис Апрель з'явиться у незвичному образі на "Голосі країни"

Кар'єра Бориса почалася з "Фабрики зірок 2", де він у результаті глядацького голосування став фіналістом. Борис Апрєль — автор більшості власних пісень.

25 квітня 2010 року Маша Єфросиніна оголосила, що Борис Апрєль зник, і ніхто не знає про місце його знаходження. 6 травня повідомили, що він знайшовся в Ялті і тепер знаходиться в одній з київських клінік. На той момент він був фізично та психологічно виснажений, потребував медичної допомоги, тому його розмістили в клініці в Києві, де лікарі і поставили Борисові діагноз "нервова анорексія".

12 грудня 2014 року, на свій 24-й день народження, Борис Апрель зробив камінг-аут, пояснивши, що він транссексуалка. Апрель переїхав до Лос-Анджелеса, зробив собі операцію для зміни грудей на жіночі, і тепер прохає називати його Ейпріл. Співачка повідомила своїм фанатам у Instagram, що зараз перебуває у стосунках і працює над записом свого першого англомовного альбому. Також Ейпріл видалила усі свої старі акаунти у соціальних мережах.

Високий суд Австралії визнав наявність третьої статі у людей і постановив, що громадяни можуть визначати свою стать в документах не тільки як чоловік або жінка, але і як невизначений.

Зараз ви читаєте новину «До і після: співак Борис Апрєль став жінкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути