вівторок, 18 грудня 2018 20:11

До Дня Святого Миколая у "Сніданку з 1+1" на аукціон виставлять зіркові лоти
3

19 грудня весь прямий ефір «Сніданку з 1+1» стане благодійним марафоном
Фото: прес-служба
19 грудня весь прямий ефір «Сніданку з 1+1» стане благодійним марафоном
Актор Павло Вишняков

У день Святого Миколая, 19 грудня, традиційно весь прямий ефір "Сніданку з 1+1" стане благодійним марафоном. Команда ранкового шоу разом з проектом "Здійсни мрію" закликають українців допомогти зібрати кошти на здійснення мрій дітей, які цього потребують.

Святковий випуск разом з Русланом Сенічкіним та Людмилою Барбір проведуть ведуча ТСН Лідія Таран та її донька Василіна. Починаючи з 6.30 і до 9.30 вони презентуватимуть ексклюзивні лоти, а торги триватимуть цілий день до 19.00 на сторінці "Сніданку" у Facebook. Переможцем стане той, хто запропонує найбільшу суму і перерахує її на рахунок благодійного фонду "Ти не один".

Автор: прес-служба
  Актор Павло Вишняков
Актор Павло Вишняков

Кожен охочий зможе позмагатися за особисті зустрічі із учасниками "Танців з зірками": Іраклі Макацарія складе компанію під час тест-драйву нової моделі автомобілю Tesla, Павло Вишняков запросить знятися у детективному серіалі каналу "2+2" - "Опер за викликом", а Денис Берінчик проведе для переможця персональне тренування із боксу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян стали помічниками Святого Миколая

Серед лотів також знайомство зі світовим мотиваційним спікером Ніком Вуйчичем, урок екстремального водіння з мандрівником та ведучим "Світу навиворіт" Дмитром Комаровим, можливість опинитись за лаштунками "Жіночого кварталу" і познайомитись з Оленою Кравець, а один із щасливчиків зможе отримати сертифікат на зустріч із роботом Софією від венчурного інвестора Марка Гінзбурга.

Свої лоти також нададуть Володимир Зеленський, Дмитро Шуров, MONATIK, Катя Осадча, Влад Яма, Ольга Навроцька, Камалія та інші.

Крім того, глядачі "Сніданку" можуть придбати подарунки, подорожі, і тим самим допомогти дітям з проекту "Здійсни мрію".

"Коли діти тяжко, або навіть безнадійно, хворіють, так важливо їх підтримати та дати їм силу витримати усі випробування, - розповідає кураторка проекту "Здійсни мрію" Лідія Таран. – Всі зібрані під час марафону кошти стануть чиєюсь щирою посмішкою, гучним сміхом та сльозами радості. Хоча б один день, наповнений щастям та позитивними емоціями може змінити все життя дитини, яка вірить у диво".

Під час святкового ефіру до студії "Сніданку з 1+1" завітає гурт "Время и Стекло", а також співак Дмитро Шуров із сином Левом.

Проект "Здійсни мрію" був заснований у 2016 році, основною метою якого було виконання мрій тяжкохворих дітей. У процесі реалізації проекту виявилася негативна тенденція у згасанні здатності мріяти в українських дітей.

У 2018 році команда провела соціологічне дослідження, організатори проекту вкоренилися у своїх спостереженнях і прийняли рішення розширити свою діяльність на всіх дітей України і спільно з благодійністю проводити ще і просвітницьку роботу для привернення уваги громадськості до проблеми.

Зараз ви читаєте новину «До Дня Святого Миколая у "Сніданку з 1+1" на аукціон виставлять зіркові лоти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути