неділя, 25 грудня 2016 15:38

Дмитро Комаров не вирушає на зйомки без прапору України

Дмитро Комаров не вирушає на зйомки без прапору України
KP.UA

Дмитро Комаров не вирушає на зйомки передачі "Світ навиворіт" без талісману, українського прапора, про це розповів у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Цей талісман зі мною подорожує 14-15 років. Я його у першу поїздку брав в 2003-2004 році на Монблан і з тих пір він мій незмінний супутник. Була цікава ситуація, це було десь у 2011 році, ми знімали Індію і прапор у мене був прив'язаний до рюкзака і я повертаюсь, а там не має папора, у мене була істерика. Я прокинувся о 5.00 ранку і пішов шукати на пляжі, пройшов 8-10 кілометрів і побачив, що його віднесло вітром і він зачепився за корягу. Тому з тих пір, коли я збираюсь у подорож, обов'язково перевіряю прапор та паспорт", - говорить Комаров.

8 грудня, в столичному концерт-холі FREEDOM Event Hall відбулася церемонія нагородження Національної телевізійної щорічної премії "Телетріумф-2016".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Комаров розповів про свою першу дівчину

У номінації "Ведучий розважальної програми" переможцем став екстремал і мандрівник Дмитро Комаров. На сцену автор і ведучий проекту "Світ навиворіт" на "1+1" піднявся з талісманом програми - українським прапором, який побував в більш, ніж 15 країнах разом з командою проекту.

"Золота" статуетка Телетріумфу стала дебютною для телеведучого і знаковою перемогою для команди проекту "Світ навиворіт" перед ювілеєм - 11 грудня проекту виповнюється шість років.

Зараз ви читаєте новину «Дмитро Комаров не вирушає на зйомки без прапору України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути