четвер, 01 грудня 2016 17:15

Дмитро Комаров розповів про свою першу дівчину

Автор: Прес-служба
 

Автор і ведучий екстремального тревел-шоу "Світ навиворіт" на "1+1" Дмитро Комаров поділився маловідомими подробицями свого життя з редакцією Viva.ua.

Телеведучий зізнався, що вперше почав зустрічатися з дівчиною в 12 років:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Комаров отримав травму під час поєдинку з Василем Вірастюком

Автор: Прес-служба
 

"Ми з цією дівчинкою проводили практично весь час разом. Вона була з паралельного класу. Я її зустрічав на автобусній зупинці вранці, ми разом їхали на уроки, доходили майже до школи і далі йшли окремо. Ми були з різних класів і ховалися від сторонніх поглядів. Після уроків ми чекали один одного і разом їхали до мене додому робити домашнє завдання. А ввечері я проводжав її на автобус. Це була те перше справжнє кохання".

Дмитро поділився з редакцією і особливостями свого характеру:

"У людях я найбільше не можу терпіти лицемірства і обману. І ніколи не прощаю підлість і зраду".

Також популярний телеведучий розповів, що ідея створити проект "Світ навиворіт" у нього народилася під час подорожі Таїландом:

Автор: Прес-служба
 

"Одного разу на півночі Таїланду я перебирався через якийсь брід по пояс у багнюці. Я йшов, фотографував і думав, що добре було б знімати все це на відео. Тому що словами і фотографіями не передати всі ці емоції. Тоді у мене з'явилася ідея створити програму про екстремальні подорожі".

Список назв проекту включав близько 70 варіантів, але коли телеведучий придумав словосполучення "Світ навиворіт", то відразу зрозумів - це те, що потрібно.

Команда проекту у складі найменшої знімальної групи з двох осіб - Дмитра Комарова та оператора - під час своїх подорожей показує справжнє життя в екзотичних куточках світу, намагається зрозуміти, чим живе місцеве населення, як заробляє і у що вірить. Дуже часто Дмитро знайомиться з відомими людьми в різних країнах.

Зараз ви читаєте новину «Дмитро Комаров розповів про свою першу дівчину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути