Ексклюзиви
четвер, 20 вересня 2012 13:04

Дмитро Пєвцов рятується від горя на роботі

Дмитро Пєвцов рятується від горя на роботі
Актор береться за будь-яку роботу Фото: ИТАР-ТАСС

Популярний актор Дмитро Пєвцов поринув з головою в роботу, щоб врятуватися від горя, що спіткало його зі смертю старшого сина Данила.

Нагадаємо, старший син Дмитра Пєвцова Данило помер в реанімації 3 вересня не приходячи до тями. У нього зупинилося серце. За неперевіреною інформацією, воно не витримало навантаження після двох складних операцій.

Данило випав з балкона третього поверху. "Швидка допомога" доставила хлопця до Боткінської лікарні, де лікарі нейрохірургічного відділення боролися за його життя. Сина Пєвцова привезли в операційну, коли він вже перебував у стані клінічної смерті. Данило отримав серйозні травми черепа, хребта і кінцівок.

Падіння з висоти стало наслідком нещасного випадку. У ту ніч Данило з компанією друзів був в гостях у своєї подруги. Хлопці скористалися відсутністю дорослих і влаштували гучну вечірку. За словами випадкових очевидців, все сталося о п'ятій годині ранку, коли кілька хлопців, в числі яких був і Данило, вийшли на балкон покурити. Вони веселилися і жартували. Однак в наступну мить Данило підвівся, спираючись руками на поручні балкона, який, до слова, був не засклений, зробив незграбний рух і несподівано зірвався вниз.

Похорон відбувся на Троєкуровському кладовищі і зібрали не тільки родичів, але і найближчих друзів хлопця серед знаменитостей. На прощання з Данилом прийшли найближчі родичі та друзі. Були помічені також і молоді зірки. Наприклад, син популярних виконавців Володимира Преснякова і Крістіни Орбакайте Микита в супроводі своєї дівчини Аїди, актори та зірки серіалу "Кадетство" Аристарх Венес і Олександр Головін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Син Пєвцова стояв на обліку в міліції

Сам же Дмитро Пєвцов, мужньо переживаючи втрату, з головою поринув у роботу. "Син продовжує і в кіно зніматися, і навіть дає концерти", - розповіла мати артиста Ноемі Семенівна. Повідомляється, що Дмитро буквально береться за будь-яку роботу, яку йому пропонують, щоб впоратися з горем.

За словами матері Пєвцова, втрата сина ще важче дається Ларисі Блажко, першій дружині Дмитра: "Немає слів описати, в якому ми всі стані, але найбільше шкода маму Данила. Вона страшенно переживає! Звичайно, зараз Діма намагається підтримати її. І морально, і матеріально".

Зараз ви читаєте новину «Дмитро Пєвцов рятується від горя на роботі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути