середа, 23 грудня 2009 15:36

Для міцності стосунків вірність не обов"язкова - Джолі

Для міцності стосунків вірність не обов"язкова - Джолі

Анджеліна Джолі заявила, що якщо обоє партнерів згодні на відкриті стосунки, то їхній союз може бути таким самим ефективним, як і моногамний, передає The Telegraph.

Разом зі своїм чоловіком Бредом Пітом актриса виховує 6 дітей.

Джолі зустріла Бреда на зйомках фільму "Містер і місіс Сміт" у 2005 році. В той час він ще був одружений з Дженіфер Аністон.

В одному зі своїх останніх інтерв"ю актриса заявила, що сумнівається, що вірність є необхідною умовою для стосунків. Гірше залишити свого партнера, а тоді говорити про нього погане.

"Ні я, ні Бред ніколи не стверджували, що спільне проживання означає бути з"єднаними ланцюгом. Ми слідкуємо за тим, щоб один одного не обмежувати" - поділилась зірка.

Поряд з цим актриса зазначила, що у них з Бредом стосунки й досі дуже бурхливі. Якщо Бред не хоче визнати якусь свою помилку - іскри летять у всі боки. Джолі тоді може так розлютувати, що аж порвати на ньому сорочку.

Минулого місяця стало відомо, що Джолі та її батько - актор Джон Войт - намагаються помиритись після публічної сварки 8-річної давності.

За словами 70-річного Войта, він і його зіркова донька знову підтримують контакт і намагаються відновити їхні стосунки.

Пара стала учасником однієї з найвідоміших сімейних чвар в шоу-бізнесі, коли Войт прилюдно заявив, що у Джолі серйозні ментальні проблеми, закликавши її звернутися по допомогу.

Стосунки Джолі з батьком ускладнилися, після того як актриса дізналася, що у нього був роман за спиною її матері.

Переклад: Gazeta.ua.

Зараз ви читаєте новину «Для міцності стосунків вірність не обов"язкова - Джолі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути