пʼятниця, 01 липня 2011 17:51

Для кліпу Камалії побудували 15-метровий басейн
13

Фото: Наталя Чубенко

30 червня співачка Камалія знімала кліп на пісню Філіпа Кіркорова "Розовый закат". Зйомки проходили у павільйоні компанії "Istil Studios", що на кіностудії ім. Довженка.

За сюжетом кліпу співачці сниться сон. У ньому вона з'являються спочатку в образі білого ангела, потім — чорного демона. Режисером відео став англієць Енді Соуп.

"Цей режисер має великий досвід роботи. Він знімав попередній кліп Камалії в Лос-Анджелесі. Філіп Кіркоров — творчий продюсер цього кліпу, за кадром він керує процесом. Він не хотів брати режисера з вулиці, а з Енді він давно товаришує", - пояснив вибір режисера чоловік Камалії Мохамед Захур.

Спеціально для зйомок в павільйоні побудували 15-метровий басейн, а над ним — трирівневу конструкцію висотою 6 метрів.

Камалія знімалася у кліпі у чорній сукні з хвостом. Вона була у чорній перуці та в туфлях на високій платформі.

"Сукню мені шив Сергій Єрмаков. Потрібне взуття шукала дуже довго і безрезультатно. Знайомі сказали, що такі туфлі можна купити лише в одному магазині у Франції. Але застерегли — може не підійти розмір. Поки мені робили педикюр, шукала взуття в інтернеті. Випадково знайшла сайт з креативним взуттям. Подзвонила за вказаним номером. Майстер пошив мені 2 пари за 5 днів. В чорній перуці почуваю себе фатальною жінкою", - розповіла Камалія.

"Під час зйомок кліпу в мене виникла ідея пофарбуватися. Та чоловік сказав,що не пустить додому, якщо матиму темний колір волосся. Я йому подобаюся блондинкою", - додала вона.

Прем'єру кліпу планують показати наприкінці липня в Юрмалі на пісенному конкурсі "Нова хвиля".

Зараз ви читаєте новину «Для кліпу Камалії побудували 15-метровий басейн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути