Ексклюзиви
вівторок, 29 березня 2011 12:07

Дівчата з "ВІА Гри" у панчохах валялися у ліжку
5

Учасниці гурту "ВІА Гра" знялися у фотосесії для журналу "Viva! Украина". Надія Мейхер, Альбіна Джанабаєва і Єва Бушміна розповіли в інтерв'ю виданню історії зі свого життя.

Так, Джанабаєвій згадався друг, з яким вони познайомилися за часів її студентства, а потім втратили зв'язок на цілих п'ять років. Поновилася дружба зовсім випадково.

"Було таке відчуття, що між нами не було тих п'яти років розлуки. Несподівано для себе ми з'ясували, що за ці роки наші долі складалися за схожими сценаріями: в обох з'явилися сім'ї, народилися сини, причому з різницею у два місяці, і ще багато якихось дивних збігів", - поділилась Джанабаєва.

"Відтоді ми постійно на зв'язку. Він допомагає мені порадами і справами... Я дуже люблю згадувати нашу з ним історію... Так я дізналася, що дружба між чоловіком і жінкою існує", - зізналась Альбіна.

Єва Бушміна натомість розповіла про одного зі своїх прихильників, який одного разу, оминувши охорону, несподівано піднявся на сцену.

"Ми стоїмо з дівчатками ошелешені. Адже у нас охорона біля сцени, вони під час виступу нікого не пропускають. Та й не кожен зважиться вийти перед публікою квіти подарувати, взяти автограф. А тут ніхто навіть припустити не міг, що цей тихоня подолає свою сором'язливість і зробить такий вчинок. Він просто обрав мету, підійшов, поцілував і спустився назад до зали... Так я дізналася, що кожен чоловік може бути сміливим", - поділилась Бушміна.

Водночас романтична Мейхер розповіла, як "дізналася що у серці кожного чоловіка живе романтик". Співачка згадала історію про одну італійську пару, яка посварилася, але потім хлопець прийшов до дівчини з квітами та повітряними кульками і під її вікном почав освідчуватися їй у коханні.

"З нескінченного потоку італійських слів я розбираю лише незліченні ti amo, bellezza і perdonami. Серце дівчини відтає, і вона робить хлопцю знак: піднімайся, мовляв. Не знаю, чи склалося у них далі...", – пригадала Мейхер.

Зараз ви читаєте новину «Дівчата з "ВІА Гри" у панчохах валялися у ліжку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути