понеділок, 23 вересня 2019 22:22

Дитячі мрії українських зірок полетять у Всесвіт
7

Співак DZIDZIO
Фото: прес-служба
Лідія Таран з підопічними
Телеведуча Людмила Барбір
Маршрут "Променя мрій"
Син Людмили Барбір

У суботу, 28 вересня, о 20:00 на столичному Хрещатику під час Kyiv Lights Festival у небо злетить світловий "Промінь мрій". Це буде художня візуалізація космічної події: Золочів - Київ - Всесвіт - планета TRAPPISTA-1.

Вперше у світовій історії на планеті Земля понад 100 000 малюнків дитячих мрій будуть зашифровані в сигнал і відправлені у космос. Одночасно зі світловим променем злетить радіосигнал з космічної станції у Золочеві, що на Львівщині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведуча Людмила Барбір знялась у спокусливій фотосесії

Разом з дитячими мріями у космос полетять і мрії українських зірок та їхніх дітей. Всі охочі зможуть на свої телефони завантажити спеціальний безкоштовний додаток "Промінь мрій" (Promin Mriy). І таким чином долучитися до історичної події - увімкнути доповнену реальність, щоб спостерігати, як оживають малюнки мрій.

Автор: прес-служба
  Маршрут "Променя мрій"
Маршрут "Променя мрій"

Спеціально до цього заходу була створена унікальна маска в Instagram – "Промінь мрій 28.09" - планета і промінь, який пролітає.

Протягом року багато українських зірок брали участь у марафоні #моядитячамрія від проекту "Здійсни мрію", куратором якого є Лідія Таран. Співачка Тіна Кароль у дитинстві мріяла, що всі люди між собою будуть дружні та будуть допомагати один одному, тому на своєму малюнку зобразила багато щасливих людей.

MONATIK намалював Землю, будинки, океан та багато людей, які тримаються за руки, та написав "мир". Співак DZIDZIO у дитинстві мріяв стати великим артистом. Саме це він зобразив на своєму малюнку. Сергій Бабкін у дитинстві мріяв стати військовим пілотом, а хореограф Ілона Гвоздьова хотіла стати президентом, але згодом вона зрозуміла, що це важка робота, і трансформувала свою мрію - мріяла стати міністром культури. А боксер Денис Берінчик мріяв стати пожежником. Фронтвумен групи THE HARDKISS Юлія Саніна в дитинстві хотіла стати співачкою та знімати кліпи до своїх пісень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тамада Осадча та сукня вагою 23 кг: чим вразило весілля Ассоль

"Ми провели всеукраїнське дослідження, яке показало, що здатність дітей мріяти згасає, а сучасне суспільство не розвиває у них це вміння. Тільки 5% дітей мріють, інші 95% мають переважно матеріальні бажання. Запуск "Промінь мрій" точно надихне дітей", - розповіла куратор проекту Лідія Таран.

Автор: прес-служба
  Лідія Таран з підопічними
Лідія Таран з підопічними

Співачка та відеоблогерка Jerry Heil всім мрійникам присвятила композицію про мрії, а незабаром відбудеться прем'єра відео.

Мрії дітей полетять в космос зі швидкістю майже 3 млн метрів на секунду і подолають відстань близько 400 трильйонів кілометрів.

Також до проекту "Здійсни мрії" долучилися багато блогерів і бізнесменів, які теж малювали свої мрії: фітнес-тренер Ксенія Літвінова, дієтолог Наталія Самойленко, блогери – Сергій Аурум, Ната Лайм, блогер та ведуча Роза Аль Намрі, блогери Олександра та Ігор Пустовіт, фітнес-тренер Олександра Шульгіна, бізнес-консультант Інна Дворська, ресторатор Савва Лібкін.

Українська співачка Тіна Кароль, яка виступає в ролі телеведучої шоу "Танці з зірками", приголомшила мережу пікантним вбранням в прямому ефірі проекту. Відео, на якому видно відверту сукню зірки, опублікували на фан-сторінці Тіни.

Зараз ви читаєте новину «Дитячі мрії українських зірок полетять у Всесвіт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути