середа, 02 листопада 2022 20:41

Спецтема: Війна Росії проти України

Діти війни: хто з українських зірок стали батьками під час російського вторгнення
11

Попри російську агресію українці закохуються, одружуються та народжують дітей.

За понад вісім місяців війни пощастило стати батьками і зіркам. Хтось з українських знаменитостей поповнив лави багатодітних батьків, а в когось народився первісток. У матеріалі Gazeta.ua дізнаєтеся про зірок, в чиїх сім'ях відбулося поповнення під час війни.

Автор: колаж Gazeta.ua
  Хтось з українських знаменитостей поповнив лави багатодітних батьків, а в когось народився первісток
Хтось з українських знаменитостей поповнив лави багатодітних батьків, а в когось народився первісток

Єлизавета Юрушева

Український ведучий, радник глави Черкаської ОДА Олександр Скічко та його дружина, бізнесвумен Юрушева стали батьками за два місяці після початку повномасштабної війни РФ проти України – 24 квітня. У подружжя з'явилася на світ донька Анна. Пологи відбувалися у Відні.

Для пари Анна стала другою спільною дитиною. Також вони разом виховують доньку Наталію. Бізнесвумен має сина Даніеля від попередніх стосунків.

Святослав Вакарчук

Фронтмен гурту "Океан Ельзи" став батьком вдруге. 21 червня у виконавця народилася донька. Її назвали Соломією. А вперше Вакарчук став батьком 19 червня торік. У нього народився син Іван. Артист досі не розкрив, хто є матір'ю його двох дітей. Однак ЗМІ дізналися, що жінкою, яка подарувала Вакарчуку сина й доньку, виявилася режисерка Євгенія Яцута.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Режисер Сенцов учетверте стане батьком

Таня Пренткович

Блогерка та її коханий Андрій Гонковський стали батьками 7 липня. У пари народився син Адам. Для Гонковського це перша дитина. А Пренткович вже виховує 6-річного Івана від ексчоловіка.

Євген Хмара

Композитор і піаніст із дружиною-співачкою Дар'єю Ковтун втретє стали батьками. У них народився син 21 липня. 2017 року в пари народився первісток Микола, а 2019-го – донька Віра.

7 вересня фіналістка "Супермоделі по-українськи" Вікторія Маремуха вперше стала мамою
Фото: instagram.com/vicky_mare
У жовтні стали батьками перша ракетка України Еліна Світоліна та її чоловік, тенісист Гаель Монфіс
25 серпня третій президент України Віктор Ющенко став дідом уп'яте
Українська супермодель Алла Григор'єва-Бейліна влітку оголосила про народження сина
Український ведучий, радник очільника Черкаської ОДА Олександр Скічко та його дружина, бізнесвумен Єлизавета Юрушева стали батьками за два місяці після початку повномасштабної війни РФ проти України – 24 квітня

Алла Григор'єва-Бейліна

Українська супермодель влітку також оголосила про народження сина.

Віра Кекелія

Співачка й акторка "Жіночого кварталу" вдруге стала матір'ю 8 серпня. Зірка народила сина Матвія музиканту Роману Дуді. Також пара виховує 1,5-річного сина Івана.

Віктор Ющенко

25 серпня третій президент України став дідом уп'яте. Дружина старшого сина Андрія народила сина. Хлопчика назвали на честь батька.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джулія Робертс святкує 55 років. Найкращі фільми з оскароносною акторкою

Вікторія Маремуха

7 вересня фіналістка "Супермоделі по-українськи" вперше стала мамою. Зірка розповіла, що вона з французьким бізнесменом Луї Беле вирішили назвати сина Люком.

Віктор Стороженко

Актор-захисник із псевдонімом Мартін Філдман став батьком вдруге. Його дружина Анастасія Логвін 14 жовтня народила доньку у Німеччині. Подружжя має також 3-річного сина Мартіна.

Еліна Світоліна

Також в жовтні стали батьками перша ракетка України та її чоловік, тенісист Гаель Монфіс. 15 жовтня Світоліна народила доньку Скай.

Акторка Дарія Рибак поділилася з фанатами радісною новиною. Зірка серіалів "Папік", "Свати" і "100 тисяч хвилин разом" повідомила, що вперше стане матір'ю. Також в Instagram показала фото з уже помітним животом.

Зараз ви читаєте новину «Діти війни: хто з українських зірок стали батьками під час російського вторгнення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути