пʼятниця, 11 травня 2012 11:24

"Диктатор" Саша Барон Коен розмахував пістолетом на червоній доріжці
11

Фото: Фото: Reuters

У Лондоні відбулася прем'єра фільму "Диктатор". Сценаристом, продюсером і актором, який виконав головну роль в стрічці, став Саша Барон Коен. Поряд з ним на червоній килимовій доріжці сяяли інші зірки стрічки.

Рекламну кампанію нової стрічки комік почав задовго до виходу стрічки. Так, Саша Барон Коен прийшов на церемонію "Оскар" в образі генерала Аладіна, розкидаючи по сторонам "прах" Кім Чен Іра. З'являвся він так і на шоу Девіда Леттермана. Це не перший його досвід перевтілення в героя поза екраном: Саша Барон Коен приходив на різні світські заходи в образах Бората і Бруно - героїв інших його фільмів.

ФОТОРЕПОРТАЖ: На врученні "Оскара" актор висипав на килим "прах Кім Чен Іра"

Підтримати чоловіка прийшла і Айла Фішер. Вона відмовилася одягати форму і позувала фотографам в перлинно-сірій мереживній сукні, але головною її прикрасою, як завжди, стало розкішне руде волосся.

До речі, у фільмі "Диктатор" знялася Меган Фокс. Проте дівчина прем'єру не відвідала.

Фільм "Диктатор" розповість у властивій Саші Барону Коену манері про пригоди генерала Аладіна, який відвідав Америку. Аладін - диктатор однієї з близькосхідних країн.

Зараз ви читаєте новину «"Диктатор" Саша Барон Коен розмахував пістолетом на червоній доріжці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути