пʼятниця, 06 липня 2018 15:13

Ді Капріо, Мадонна і Дорофєєва: у мережі згадали найвідоміші зіркові цілунки

Ді Капріо, Мадонна і Дорофєєва: у мережі згадали найвідоміші зіркові цілунки
Зірки дарували одне одному "цьомки" на церемонії BAFTA. ФОТО: YouTube

До Всесвітнього дня поцілунку в мережі зібрали найбезглуздіші й найзворушливіші зіркові поцілунки. Як знаменитостям доводилося цілуватися, згадало "Сегодня".

Леонардо Ді Капріо і Меггі Сміт

Під час церемонії нагородження премії BAFTA в Лондоні у 2016 році ведучий вечора Стівен Фрай передав "камеру поцілунків" у зал. Тоді актрису Меггі Сміт втішив неочікуваний поцілунок Леонардо Ді Капріо.

Моніка Беллуччі і Алекс Лутс

На Каннському фестивалі 2017 року 52-річна Моніка Беллуччі подарувала пристрасний поцілунок 38-річному актору Алексу Лутсу. Той трохи отетерів від такого сюрпризу долі, але чудово підіграв своїй партнерці.

Дженніфер Лоуренс і Наталі Дормер

На прем'єрі другої частини фільму "Голодні ігри" Дженніфер Лоуренс вирішила привітатися зі своєю колегою по сцені Наталі Дормер поцілунком у щоку. Та обернулася, і випадково актриси поцілувались в губи. Дженніфер розсміялася і сказала: "О боже, ми тільки що поцілувалися перед камерою. І мені це сподобалося".

Брітні Спірс, Мадонна і Крістіна Агілера

Пристрасний потрійний поцілунок стався на врученні премії MTV Video Music Awards в 2003 році. Під час виступу Мадонна поцілувала спочатку Брітні, а потім Крістіну.

Надя Дорофєєва і Настя Каменських

Співачки поцілувалися в губи просто на сцені – після виконання пісні "Абнімос/Досвідос" на врученні премії M1 Music Awards 2016.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Допомагає схуднути і довести до оргазму: 10 фактів про поцілунок

Всесвітній день поцілунку придумали у Великій Британії в XIX ст. Незважаючи на те, що свято неофіційне, його відзначають у понад 60 країнах світу.

Зараз ви читаєте новину «Ді Капріо, Мадонна і Дорофєєва: у мережі згадали найвідоміші зіркові цілунки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути