четвер, 18 листопада 2010 12:15

Депутат подарував Ксенії Собчак перстень зі смарагдом в 30 карат

Депутат подарував Ксенії Собчак перстень зі смарагдом в 30 карат

Днями Ксенія Собчак відзначила свій 29-й день народження. Найбажанішим гостем на вечірці для неї став депутат Сергій Капков.

У подарунок від нового бойфренда іменинниця отримала перстень зі смарагдом в 30 карат. Весь вечір Сергій не зводив захопленого погляду з коханої.

Вони вже не приховують своїх стосунків. Подейкують, такий вибір Ксенії дуже подобається її мамі - сенатору Людмилі Нарусовій. У ньому вона бачить серйозного, представницького і, що важливо, заможного чоловіка.

Ані Ксенію, ані її маму не бентежить той факт, що ще зовсім нещодавно Сергій Олександрович був одружений і виховував двох дітей.

"Ми розлучилися з дружиною за мировою угодою. Про стосунки з Собчак я говорити не хочу, все і так зрозуміло", - пояснив журналістам Капков.

Як виявилось, дружиною депутата була хороша знайома Ксенії Анатоліївни і її колега - телеведуча каналу "Вести-24" Катерина Грінчевська. У вже колишнього подружжя ростуть 5-річна дочка Софія і 7-річний син Іван.

Зараз Катерина дуже переживає розлучення з чоловіком і відмовляється від коментарів пресі.

"Вона не готова поки спілкуватися з журналістами, вона на якийсь час виїхала з країни, коли повернеться, не знаємо", - сказала "Комсомольській правді" помічниця Грінчевської.

На питання журналістів, чи правда, що Ксенія була близькою подругою Катерини, Сергій Капков ухилився від відповіді: "Я не хотів би це коментувати".

Доречно зауважити, згідно з відомостями про доходи депутатів Держдуми, Сергій Капков заробив за 2009 рік 1 958 668,91 рубля. У його користуванні є два автомобілі - Mercedes-Benz і Tоyota Land Cruiser.

У колишнього подружжя є земельні ділянки в Нижегородській області, дача в Підмосков'ї і квартира в Москві, де прописані їхні неповнолітні діти.

Зараз ви читаєте новину «Депутат подарував Ксенії Собчак перстень зі смарагдом в 30 карат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути