четвер, 10 листопада 2011 13:48

Депутат Львівської облради Ірина Фаріон закохалася

Депутат Львівської облради Ірина Фаріон закохалася

Депутатка Львівської обласної ради від ВО "Свобода" Ірина Фаріон закохалася. Вона розлучена, живе в 2-кімнатній квартирі з 22-річною донькою Софією й кішкою Белою.

"Йшла до цієї любові досить довго. Напевно, тільки зараз заслужила, бо кожен заслуговує тих людей, яких має поруч. Так само, як народ заслуговує на свого правителя. Любов – то капітуляція, в таких стосунках я капітулюю з величезним задоволенням. Якщо бачу перед собою сильнішого чоловіка. Тільки любов дає можливість людині пізнати себе до кінця, тільки в цьому стані актуалізуємо всі наші резерви", - розказала жінка.

Фаріон працює на кафедрі української мови в університеті "Львівська політехніка". Політикою займається у вільний час, а ночами пише докторську дисертацію. Донька працює у відділі інформації міськради й очолює молодіжну ланку "Свободи" в Шевченківському районі Львова.

"Дисертація – то є моя реанімація, а політика – спосіб життя. Коли думаю, скільки тих, хто хотіли дістати цю державу і скільки її ненавиділи, стаю сталева. Ми максималістська організація – Софійка сама нею загорілася. Коли розлучалася, не мала образи на чоловіка та ніколи не говорила про нього погано. Може, тому моя мала узяла від батька найкраще", - зазначила Фаріон.

Прочитати інтерв'ю з Іриною Фаріон повністю можна у журналі "Країна" № 43 (96) за 11 листопада 2011 року.

 

Журнал можна купити у точках продажу преси за ціною 9 гривень.

Передплату на журнал "Країна" можна оформити у будь-якому поштовому відділенні України. Передплатний індекс - 37278. Вартість передплати на місяць — 28 грн.

 

Зараз ви читаєте новину «Депутат Львівської облради Ірина Фаріон закохалася». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути