Ексклюзиви
середа, 15 лютого 2012 18:07

Денисова набридає Кривошапку нічними СМС-ками

Денисова набридає Кривошапку нічними СМС-ками

Колишня дружина Олександра Кривошапка Таня Денисова набридає йому дзвінками та СМС-ками посеред ночі. Про це співак написав у своїй сторінці в соціальній мережі "Вконтакте"

"Можливо, хтось подумає, що цей вчинок не личить чоловікові, але моєму чоловічому терпінню також прийшов кінець. На днях від Тані Денисової прозвучала інформація, що я не даю їй спокійно забути мене і постійно закидую її смс та дзвінками. Це якийсь брєд, бо вчора вночі від неї мені прийшло СМС, де вона жалілася, що їй погано без мене. Повідомлення явно потребувало відповіді, але я не відписав. Денисову я більше не сприймаю і не відчуваю до неї жодних почуттів", - запевняє Кривошапко.

Співак зауважив, що не став би коментувати всі ці стосунки лише з поваги до них, але наче б то численні коментарі та інтерв'ю Тетяни не можуть тримати співака в руках.

"Хай плюються, нехай сприймають це спокійно, але я не купюра в $100 і всім подобатись не можу. Щоб прояснити цю ситуацію, скажу, що офіційне розлучення буде вже в середині березня. До цього я сподіваюся, що ця людина залишить мене в спокої", - зауважує Кривошапко.

Нещодавно з'явилася інформація, що пара знову зійшлася. Начебто їх бачили разом в нічному клубі. А перед тим вони відпочивали на Мальдівах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тетяна Денисова постійно пише смс Олександру Кривошапку

"Це неправда. Сюжет зняли ще до наших сварок у пресі. Якщо чесно, то він трохи спаскудив мені життя. Але нічого. Переживем", - сподівається Кривошапко.

Тетяна Денисова до кінця лютого працює в Штатах.

Зараз ви читаєте новину «Денисова набридає Кривошапку нічними СМС-ками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути