четвер, 20 жовтня 2011 10:35

Демі Мур вирішила дати своєму шлюбу з Ештоном Катчером другий шанс

Актриса Демі Мур та її чоловік Ештон Катчер були помічені папараці під час того, як вони вирушали з власного будинку на машині. Здається, пара вирішила відновити хиткий шлюб.

На фотографіях видно, що подружжя не просто намагаються робити вигляд, що у них все добре, а дійсно спілкуються. І це на тлі того, що їхній розрив обговорює весь світ, а коханка Катчера Сара Ліл розповідає пресі пікантні подробиці проведеної ночі з голлівудським актором. Можливо, Демі Мур вирішила дати другий шанс своєму чоловіку.

Оточення актриси розповідає, що Демі дуже ображена і пригнічена всім тим, що трапилося, але вона хотіла б зберегти шлюб з Катчером. При цьому її гризуть сором і ревнощі, але вона не наважується подати на розлучення, що, втім, не завадило їй проконсультуватися зі своїми адвокатами в разі прийняття цього рішення.

Актриса взяла тайм-аут і надала Ештону ще один шанс врятувати їхню родину. Можливо, саме через заподіяні страждання Ештон Катчер виглядає явно винуватим на всіх фото, які були зроблені після знаменної зради.

А ось Демі Мур виглядає не винуватою, а змученою і сильно схудлою. Актриса останнім часом рідко з'являється на публіці, а коли таке все-таки відбувається, всім кидається в очі її явно хвороблива худорба. Багато хто приписує різкі зміни фігури Демі стресам, які переживає зараз актриса у зв'язку зі зрадою чоловіка.

Вже відомо, що Мур, яка в різний час відрізнялася то апетитними формами, то підтягнутим і накачаним тілом, зараз носить найменший розмір одягу - "нульовий" і більше нагадує не розкішну танцівницю з фільму "Стриптиз", а ходячий скелет. Деякі джерела називають конкретні цифри: нібито Демі Мур схудла на десять кілограмів на нервовому грунті і важить зараз критичні 44 кілограми. Якщо Мур продовжить в тому ж дусі, її здоров'я може серйозно похитнутися.

Зараз ви читаєте новину «Демі Мур вирішила дати своєму шлюбу з Ештоном Катчером другий шанс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути