понеділок, 28 травня 2012 11:57

Демі Мур і Ештон Катчер готові до примирення

Демі Мур і Ештон Катчер готові до примирення
Актор визнав, що скоїв страшну помилку Фото: lady.tsn.ua

Голлівудські актори і поки все ще подружжя Ештон Катчер і Демі Мур хочуть помиритися. Про це свідчить їхнє неформальне спілкування і зізнання Катчера, що він зробив помилку.

Світські хронікери ніяк не можуть залишити в спокої голлівудську пару Демі Мур та Ештон Катчер. Адже, незважаючи на те, що артисти живуть окремо, вони так досі офіційно залишаються чоловіком і дружиною. Численні шанувальники пари взагалі сподіваються, що Мур і Катчер помиряться і, здається, до цього є всі передумови.

Так, Демі Мур і Ештон Катчер зустрілися на дні народження у спільного друга, каббалістського рабина Ієхуди Берга. Як кажуть очевидці, там сталося буквально емоційне возз'єднання Катчера і Мур. Свідки стверджують, що Ештон і Демі обнялися і не відпускали один одного як мінімум 60 секунд. Мало того, зірка комедійного серіалу "Два з половиною чоловіки" виступив з досить виразною промовою, в якій зізнався, що наламав дров.

Останнім свідченням того, що подружжя йде на примирення, стало те, що Ештон Катчер буквально зі сльозами на очах заявив: "В минулому році я зробив жахливу помилку". Його голос тремтів, а після виступу голлівудський актор навіть розридався. Публіка не залишилася байдужою до такого вибуху емоцій. Зал зааплодував, а шокована Демі Мур, за ствердженням свідків зворушливої сцени, навіть відкрила рот від подиву.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Демі Мур стала забувати Ештона Катчера

До речі, чутки про те, що все йде до примирення між Мур і Катчером, підтверджують і записи Демі в її мікроблозі. Актриса двічі натякнула про те, що готова пробачити зрадника-чоловіка. Вона написала, що всі роблять помилки, але що це не може бути приводом для того, щоб ставити хрест на людині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Демі Мур відмовилася від прізвища Ештона Катчера

Нагадаємо, в листопаді минулого року подружнє життя Демі Мур і Ештона Катчера дало серйозний привід для пересудів. З'ясувалося, що чоловік актриси зрадив її з якоюсь Сарою Ліл прямо на їхню річницю весілля. Піднявся страшний скандал, але Демі мужньо тримала оборону, не коментуючи ситуацію. Однак потім, коли галас трохи вщухнув, заявила, що подає на розлучення. Примітно, що пара так досі і не пояснила його причини.

Зараз ви читаєте новину «Демі Мур і Ештон Катчер готові до примирення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути