понеділок, 27 травня 2013 12:11

Декольте Ніколь Кідман і крила Летиції Касти - у Каннах закрився фестиваль
11

Летиція Каста
Фото: Фото: Reuters
Команда членів журі Каннського фестивалю
Команда членів журі Каннського фестивалю
Ніколь Кідман
Ума Турман

Свято кінематографа на Лазурному узбережжі завершене. Напередодні в Каннах роздали "Золоті пальмові гілки" кращим. І поки в Парижі проходять протести проти легалізації одностатевих шлюбів, журі кінофестивалю вручило головний приз режисерові картини "Життя Аделі" про лесбійське кохання.

Кращою актрисою стала француженка Береніс Бежо, яка зіграла в картині "Минуле" іранського режисера Асгара Фархаді. Кращим актором названо американця Брюса Дерна, який виконав одну з головних ролей у чорно-білому роуд-муві "Небраска" Александра Пейна. Гран-прі вручили братам Коенам за фільм "Всередині Л'юіна Девіса".

ФОТОРЕПОРТАЖ: Режисера Кешиша на сцені зацілували його юні акторки - усі переможці Каннського фестивалю

Церемонія закриття Каннського фестивалю видалася напрочуд скромною - ми не побачили на червоній доріжці ані неймовірних кутюрних суконь, ані ефектних прикрас.

Так, Ніколь Кідман з'явилася в білому туалеті від Armani, котрий перетворив її в порцелянову статуетку. Береніс Бежо, яка стала "Кращою актрисою", віддала перевагу смарагдовій сукні Elie Saab. Азія Ардженто обрала вбрання, що більше нагадував пеньюар, але саме завдяки нестандартному рішенню актриса виглядала особливо ефектно і сексуально. Ума Турман блищала в атласному вбранні від Atelier Versace. Сільві Тельє вбралася в сукню благородного зеленого кольору, котра виблискувала немов самоцвіт. Нарешті, ведуча вечора - Одрі Тоту - виділялася на загальному фоні своїм образом lady in red, який без сумніву запам'ятається всім глядачам церемонії.

Зараз ви читаєте новину «Декольте Ніколь Кідман і крила Летиції Касти - у Каннах закрився фестиваль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути