вівторок, 30 серпня 2022 13:44

"Давайте не будемо цапатися" – Каменських емоційно відповіла на закиди про роботу в РФ

"Давайте не будемо цапатися" – Каменських емоційно відповіла на закиди про роботу в РФ
Співачка Настя Каменських емоційно відповіла на закиди про роботу в РФ. Фото: instagram.com/kamenskux

Виконавиця Настя Каменських емоційно відреагувала на критику за роботу в Росії. Після окупації Криму та Донецької й Луганської областей вона їздила виступати в країну-загарбницю.

Тепер запевняє, що сольних концертів не давала там з 2014 року. І попросила не колупатися в минулому. Каменських в інтерв'ю Аліні Доротюк нагадала, що не одна вона "загравала" з РФ.

"І артисти, і бізнес продовжували співпрацювати з Росією. Весь час з 2014 року. І це дійсно не секрет. Ми ж всі змішані, будемо чесними. Приїжджали російські артисти до нас, робили дуети з ними, дуже багато було співпраці. У всьому. Навіщо нам зараз у цьому колупатися? Навіщо діставати цей нафталін?" – емоційно запитала співачка.

Додала, що закиди та хейт у коментарях – на руку Росії, адже та хоче українців розсварити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не стримав сльози: Хливнюк не зміг доспівати пісню під час концерту

"Ми ж хочемо нову Україну, хочемо бути частиною Європи, західного світу. Для цього потрібно змінити своє мислення. Давайте не будемо одне одного мочити. А особливо артистів, які намагаються зробити все можливе, щоб зібрати якомога більше коштів, кричати на весь світ. Давайте не будемо цапатися, бо там радіють. Вони чекають, що ми перегриземося тут, і єдність наша розпадеться", – закликала співачка.

Однак Каменських натякнула, що після повномасштабного вторгення все ж картала себе за зв'язки з РФ.

"Відчувати провину, себе карати – це все просто трата часу, своїх нервів. Зараз у нас все зрозуміло вже на тисячу відсотків. Ми вже розуміємо всі свої кордони, хто по який бік барикад. Мені здається, що важливо сконцентруватися тільки на своєму майбутньому і продовжувати його будувати", – підсумувала зірка.

Каменських зізналася, чому повернулася в Україну без чоловіка Потапа. Розповіла, які емоції пережила, коли після стількох місяців нарешті опинилася на батьківщині.

Каменських також відповіла на популярне серед українців питання – "чому вона повернулася без Потапа?".

Артистка уточнила, що у її чоловіка, як і у багатьох людей, почалися проблеми зі здоров'ям на тлі постійного стресу через російське вторгнення в Україну.

Зараз ви читаєте новину «"Давайте не будемо цапатися" – Каменських емоційно відповіла на закиди про роботу в РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути