понеділок, 18 грудня 2023 12:10

Дашу Квіткову визнали винною в ДТП у центрі Києва - блогер
3

Раніше потерпіла у ДТП з Квітковою звинуватила блогерку в брехні
Фото: Скріншот
Раніше потерпіла у ДТП з Квітковою звинуватила блогерку в брехні
Раніше потерпіла у ДТП з Квітковою звинуватила блогерку в брехні

Український блогер Богдан Беспалов заявив, що суд Києва вже виніс вердикт у справі про ДТП, яку влаштувала блогерка-мільйонниця Даша Квіткова в серпні цього року.

За його словами, засідання відбулося 15 грудня 2023 року. Квіткову визнали винною в аварії. Вона повинна виплатити компенсацію постраждалим власникам елітних автомобілів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Квіткова сказала, чи платить Добринін аліменти на їхнього сина

"Мабуть, Даша мовчить, тому що це йде в розріз її ідеального образу, який зовсім неідеальний. Зараз буде виправдовуватися, що подасть апеляцію і бла-бла-бла. Рішення суду ставить жирну крапку на бездоганному образі блогерки. Ніхто не застрахований від ДТП. Це страшно. Але не потрібно брехати і будувати вигідний образ, щоб вийти сухою з води. Не вийшло", - написав Беспалов.

27 серпня блогерка Даша Квіткова потрапила у ДТП. У аварії були задіяні три автомобілі, які мають пошкодження. За словами Квіткової, скарг на самопочуття від учасників ДТП не надходило. Пасажирка Мустангу наполягала на виплаті грошової компенсації на місці аварії, через можливий забій руки.

Зараз ви читаєте новину «Дашу Квіткову визнали винною в ДТП у центрі Києва - блогер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути