четвер, 26 січня 2023 03:45

Даша Квіткова розказала, як змогла схуднути на 32 кг

Даша Квіткова розказала, як змогла схуднути на 32 кг
Даша Квіткова поділилася секретом свого схуднення. Фото: instagram.com/kvittkova

Українська інфлюенсерка Даша Квіткова розповіла про схуднення після пологів. Втратила близько 32 кг після народження сина.

Квіткова стала матір'ю близько півтора року тому. За цей час вона не тільки повернулася до ваги, яку мала до вагітності, але схуднула ще більше, про що вказала в Іnstagram.

"У мене були розлади харчової поведінки. Коли ти їжу сприймаєш не як їжу, а як те, що може тебе задовольнити. Як те, що може закрити якийсь твій біль, потребу. Все це звелося нанівець, коли я дізналася, що завагітніла. Я зрозуміла, що тепер відповідаю не лише за себе", – поділилась Даша.

Після народження сина вага жінки не зменшувалася так, як сподівалась інфлюенсерка. Успіх розпочався тоді, коли Даша обстежилась і здала аналізи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Даша Квіткова розсекретила свій величезний заробіток

"Я схильна до набору ваги. Коли народила, була шокована тим, який вигляд маю. Я дотримувалася дієти. У мене було все варене, парене, без цукру. А вага не йшла. Я пішла до ендокринолога, до дієтолога. Я здала аналізів на 21 тисячу гривень, мені перевірили всі гормони, зробили повний чекап організму. І з дієтологом і ендокринологом почала худнути. Був і гормональний розлад. Виявили, що мені не можна декілька продуктів, наприклад м'ясо і рибу, бо стає дуже важко. Мій шлунок не справляється з перетравленням", – поділилась блогерка.

Блогерка Даша Квіткова приголомшила прихильників сумною новиною. Вони з ведучим Нікітою Добриніним розлучаються. Півтора тижні тому він поїхав з будинку, де вони жили родиною. Вони продовжують спілкуватися заради спільного сина – однорічного Лева.

За словами Квіткової, причиною їхнього розриву стала перенасиченість одне одним. Пара проводила 24/7 разом. Їхні стосунки вибудовувались дуже стрімко, вони віддавали себе одне одному і, врешті, зрозуміли, що час зупинитись.

Зараз ви читаєте новину «Даша Квіткова розказала, як змогла схуднути на 32 кг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути