неділя, 22 січня 2023 02:40

Блогерка Даша Квіткова і ведучий Нікіта Добринін розійшлися
6

Квіткова і Добринін
Фото: instagram.com/kvittkova
Квіткова і Добринін
Квіткова і Добринін
Квіткова і Добринін разом з сином
Квіткова і Добринін

Блогерка Даша Квіткова приголомшила прихильників сумною новиною.

Вони з ведучим Нікітою Добриніним розлучаються. Півтора тижні тому він поїхав з будинку, де вони жили родиною. Вони продовжують спілкуватися заради спільного сина – однорічного Лева, повідомила вона під час розмови з Машею Єфросиніною

"Ми з Нікітою вже десь, мені здається, 1,5 тижні не живемо разом. Взагалі це було таке рішення обох, але першою на розмову вийшла я. Але він мене підтримав. Він бачив і відчував те саме, що і я", – розповіла Даша.

За словами Квіткової, причиною їхнього розриву стала перенасиченість одне одним. Пара проводила 24/7 разом. Їхні стосунки вибудовувались дуже стрімко, вони віддавали себе одне одному і, врешті, зрозуміли, що час зупинитись.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Напівгола Квіткова похвалилася новими формами

"Я лечу поперед планети всієї, я пру, а в нього трохи інша швидкість і це нам також заважає у стосунках. На фоні цього ми, може, одне одного морально задушили", – пояснила Даша.

Блогерка зізналася, що у їхніх стосунках не було аб'юзу, чи зради. Вони розійшлися досить культурно і зараз обоє ходять до своїх психологів, аби зберегти адекватні стосунки заради сина.

"Як він поїхав, ми не бачились не зідзвонювались дні три. Зустрілись на сесії у психолога разом. Будемо продовжувати ходити. В нас росте син. Ми будемо ходити до психолога, щоб закрити якісь питання, щоб побудувати здорові стосунки, через те, що у нас росте син. Здорові стосунки батьків нашого сина", – додала Даша.

Квіткова зазначила, що наразі вона не допускає думки, що вони з Добриніним можуть згодом знову зійтися і продовжити будувати романтичні стосунки.

Нікіта Добринін і Даша Квіткова познайомились на реаліті "Холостяк-9", де Добринін був головним героєм. У фіналі ведучий обрав Дашу. 12 серпня 2020 року закохані одружилися. 13 липня 2021 року у подружжя народився син Лев. У вересні 2022 року пара обвінчалася.

Зараз ви читаєте новину «Блогерка Даша Квіткова і ведучий Нікіта Добринін розійшлися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути