середа, 10 квітня 2013 12:30

Даша Астаф'єва привітала Г'ю Гефнера з днем ??народження

 

Сьогодні день народження світової легенди - засновника журналу Playboy Г'ю Гефнера! Головному плейбою планети виповнюється 87 років.

Даша Астаф'єва, яку пов'язує тісна дружба з засновником легендарної імперії Playboy, відправила йому вітальний лист.

"У першу чергу, хочу привітати тебе зі знаменною для всіх нас датою - твоїм днем ??народження! - пише Даша. - Хочу побажати тобі тепла, любові, світла і гармонії! Ти заслуговуєш найкращого у світі!"

Астаф'єва підготувала відеопривітання для Гефнера: "Знай, що на іншому кінці планети у тебе завжди є любляча людина!"

Нагадаємо, що Даша Астаф'єва - перша і єдина українка, яка підкорила серце Г'ю Гефнера і прикрасила ювілейну 55-ту обкладинку американського Playboy. Даша - одна з 11 дівчат світу, які володіють титулом Anniversary Playmate.

Астаф'єва кілька разів жила в маєтку Г'ю Гефнера Playboy mention і зараз планує знову відвідати свого друга. Маючи статус ювілейної Playmate, Даша може приїжджати на віллу в будь-який час і жити там, скільки забажає.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Даша Астаф'єва вдягла перуку заради зйомок у фільмі

Крім свого особливого ставлення до Даші Астаф'євої, Г'ю Гефнера є шанувальником групи NIKITA: перший кліп "Машина" - його найулюбленіший, а пісню "Зайчик" він навіть використовував як рінгтон на своєму телефоні. Крім того, кілька років тому група Астаф'євої виступала в Лас-Вегасі на закритій вечірці з нагоди дня народження Г'ю Гефнера.

Зараз ви читаєте новину «Даша Астаф'єва привітала Г'ю Гефнера з днем ??народження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути