середа, 22 травня 2013 17:09

Даша Астаф'єва активно працює над акторською кар'єрою

Співачка, модель і актриса Даша Астаф'єва закінчила зйомки в новій молодіжній комедії "Острів везіння". Прем'єра фільму призначена на початок грудня 2013 року.

Основні зйомки фільму пройшли в спекотному Таїланді: красиві дівчата, тихоокеанський лайнер, дороге шампанське і яскраві пригоди. Однак круїз мрії несподівано урветься ланцюгом неймовірних подій. Одним з таких "спускових гачків" сюжету стала героїня Даші Астаф'євої: через неї головний герой разом з трьома фіналістками конкурсу краси потрапляє на безлюдний острів.

"Ми вирішили поки не говорити, кого я граю в картині, тому що це зруйнує всю інтригу сюжету, - розповідає Даша Астаф'єва. - Повірте, це буде дуже смішний фільм. На зйомках, у всякому разі, було весело".

ФОТОРЕПОРТАЖ: Даша Астаф'єва показала фото відпочинку з батьками

Творці фільму запевняють, що зірці Playboy і солістці гурту Nikita дісталася хоч і невелика, але яскрава роль. "Упевнений, що глядач оцінить роботу Даші, - говорить режисер фільму Кирило Козлов. - Ми всі, звичайно, знали про те, що Астаф'єва гарна дівчина, але вона виявилася ще і дуже працездатною і енергійною, при цьому простою і чуйною. Такі люди притягують і приваблюють до себе. Ну і, звичайно, знімальній групі, що складалася переважно з чоловіків, було особливо приємно працювати з такою красунею".

Разом з Дашею в фільмі беруть участь актриси Світлана Ходченкова, Анна Хилькевич і Агнія Дітковскіте (дівчата виконують головні ролі), а також резидент Comedy Club Роман Юнусов, співак Олексій Чумаков та інші.

Зараз ви читаєте новину «Даша Астаф'єва активно працює над акторською кар'єрою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути