четвер, 13 січня 2022 17:04

Дарують взуття і не тільки: Лілія Ребрик розкрила, які має традиції з чоловіком на річницю весілля
5

Телеведуча Лілія Ребрик і чоловік-хореограф Андрій Дикий мають романтичні традиції. Вони раніше домовилися, що на річницю весілля дарують одне одному взуття. Але окрім цього ще презенти.

23 грудня зіркове подружжя відзначило рожеве весілля. Цьогоріч Ребрик із коханим підготували подарунки в рожевих кольорах, як розповіла ведуча в інтерв'ю журналу "Теленеделя".

"Ми завжди, окрім взуття, даруємо щось, що відповідає назві весілля. На чавунне, наприклад, сковорідку й різне кухонне приладдя. На "бляшане" в нас був family look - футболки з написом "Жесть". А цього разу ми ще подарували одне одному будинок мрії", - зізналася вона.

Ведуча Лілія Ребрик розповіла, що на 10-ту річницю весілля подружжя подарувало один одному
Фото: instagram.com/liliia.rebrik
Зіркова пара виховує двох доньок: Діану та Поліну
23 грудня Ребрик з коханим відсвяткували рожеве весілля
23 грудня Ребрик з коханим відсвяткували рожеве весілля
Зіркова пара виховує двох доньок: Діану та Поліну

Кілька років тому пара побудувала дачу за містом. Ребрик зазначила, що за час карантину вони настільки полюбили заміське життя, що вирішили придбати будинок під Києвом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Кравець уперше зізналася про кризу в шлюбі: "Перевернуло наш уклад"

"Круто ж, коли люди мають спільні мрії, мету й план на найближчі п'ять років. Люди ніколи не мають зупинятися. Навіть коли їм здається, що в них уже все є, треба постійно підвищувати планку. Щоправда, сподіваюся, ми заїдемо у свій будинок не за п'ять років, а раніше. Хоча роботи багато: є лише коробка, у якій треба все довести до пуття", - поділилася вона.

Ведуча й акторка Лілія Ребрик і чоловік-танцюрист Андрій Дикий відзначають романтичний ювілей. Цьогоріч пара святкує 10-річчя весілля.

23 грудня зіркове подружжя поділилося ніжними фото. Вони постали в образі наречених перед об'єктивом фотографа Артура Верховецького.

Зараз ви читаєте новину «Дарують взуття і не тільки: Лілія Ребрик розкрила, які має традиції з чоловіком на річницю весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути