середа, 22 грудня 2021 16:26

Олена Кравець уперше зізналася про кризу в шлюбі: "Перевернуло наш уклад"
5

Зірка студії "Квартал-95" 44-річна Олена Кравець відверто розповіла, які складнощі виникали в стосунках із чоловіком. Акторка одружена з бізнесменом 42-річним Сергієм Кравцем.

Подружжя разом 24 роки, у шлюбі - 19. У стосунках лише раз вони опинилися на межі розлучення. Це сталося після того, як народилися двійнята 2016 року. Деталями поділилася під час розмови в програмі "Экзамен".

"Ми зайшли в непрості періоди життя. Гадаю, що це також було пов'язано з кризою середнього віку і в мене, і в нього. У нас наклалася одна криза на другу. Народилася двійня. Ми не були готові, що це буде ось так. Ми сильно хотіли другу дитину. І коли народилася двійня, це була лавина. І це перевернуло весь наш життєвий уклад", - пояснила Кравець.

Акторка додала, що народження двійнят також позначилося на її здоров'ї - стався гормональний збій. А в чоловіка на той момент постійно робота "відлітала, починаючи з бізнесу". З орендованого будинку родині Кравець довелося повернутися вп'ятьох до трикімнатної квартири.

Акторка Олена Кравець уперше розповіла про складнощі в шлюбі
Фото: instagram.com/lennykravets
Зірка разом з чоловіком Сергієм виховують трьох дітей
2016 року Кравець народила двійнят. Також акторка має старшу доньку, якій уже 18 років
Акторка Олена Кравець уперше розповіла про складнощі в шлюбі
Наступного року пара відзначатиме 25-ту річницю

Усе це позначилося на стосунках пари. Кравець зазначила: те, що в них із Сергієм почало все налагоджуватися, заслуга саме чоловіка.

"Тому що він був притомніший за мене. Я іноді була надто радикально налаштована", - пояснила вона.

Також акторка зізналася, що вони почали відвідувати психолога.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не жили разом рік і ходили на сімейну терапію: хто із зірок переживав кризи шлюбу

"Це та кватирка, через яку свіже повітря заноситься у ваші стосунки, коли здається, що все померло й нема чим дихати", - додала жінка.

У мережі показали знімки будинку зірки "95 Кварталу" Олени Кравець на Осокорках у Києві. Там вона мешкає із чоловіком і двома дітьми. Старша донька 18-річна Марія живе в столичній квартирі з подругою.

Зараз ви читаєте новину «Олена Кравець уперше зізналася про кризу в шлюбі: "Перевернуло наш уклад"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути