вівторок, 18 січня 2022 13:26

Дантес викликав фурор у мережі голим фото: "Потри сторінку й відчуй аромат"
5

Виконавець Володимир Дантес показав пікантне фото з відпочинку. З дружиною Надією Дорофєєвою, яка майже два роки розвиває сольну кар'єру, проводить відпустку в мексиканському Тулумі.

Знімок, яким поділився шоумен в Instagram, зробила кохана. Пара позувала перед дзеркалом. Дорофєєва одягнула синій купальник і білий халат. А чоловік постав повністю голим. Інтимне місце ліктем прикрила співачка. Шоумен повторив сміливий знімок, який зробив ще 2017 року, і на якому також позував без одягу.

"Так було 2017 року, а так стало 2022-го", - написав артист.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ексучасниця "НеАнгелів" показалася в бікіні. Її обвинуватили у використанні фотошопу

Допис викликав ажіотаж серед користувачів мережі. Вони засипали Дантеса компліментами й кумедними підписами до фото в коментарях:

"Потри сторінку й відчуй аромат", "Місце для вашої реклами", "Людина без комплексів", "Маю тільки одне питання: Вово, ти хоча б іноді труси вдягаєш?".

Виконавець Володимир Дантес показав пікантне фото з відпочинку
Фото: instagram.com/vladimirdantes
Постав на фото разом з дружиною Надією Дорофєєвою
Артист повторив сміливе фото, який зробив ще 2017 року і на якому також позував без одягу
Допис спричинив ажіотаж серед користувачів мережі. Утім, Instagram видалив відверті фото. Дантес знову опублікував знімок, але вже прикрив пікантне місце напівпрозорим кружечком
Юзери засипали Дантеса компліментами й кумедними підписами до фото

Та згодом Instagram видалив відверті фото. Дантес знову опублікував знімок, але вже прикрив пікантне місце напівпрозорим кружечком.

"А що ж таке? Хтось поскаржився? Комусь щось не сподобалося? Скаржтеся краще на матерів у декреті, які свої груди публікують", - емоційно відреагував співак.

Зіркове подружжя Володимир Дантес і Надя Дорофєєва провели вихідні в теплих краях. Співаки насолоджуються мексиканською відпусткою та діляться спільними ніжними фото. На одному з таких Дантес постав у синій сорочці, а Дорофєєва - у ліловому бікіні, сірих штанах і білій сорочці.

Зараз ви читаєте новину «Дантес викликав фурор у мережі голим фото: "Потри сторінку й відчуй аромат"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути