середа, 02 листопада 2022 12:13

Данилко відповів на чутки про проблеми зі здоров'ям: "Я себе дуже запустив"

Данилко відповів на чутки про проблеми зі здоров'ям: "Я себе дуже запустив"
Співак Андрій Данилко зізнався про проблеми зі здоров'ям. Фото: instagram.com/v_serduchka

ЗМІ та фанати давно підозрюють, що артист Андрій Данилко хворіє. Підтвердженням цього вважають зупинення активної концертної діяльності під псевдонімом Вєрки Сердючки.

Співак зізнався, що божевільний графік виступів і навантаження, яке він мав, призвели до неприємних наслідків. На особисту тему поговорив з російською журналісткою Катериною Гордєєвою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Діти війни: хто з українських зірок стали батьками під час російського вторгнення

"Я себе дуже запустив. Всі ці гастролі, скачки, коли ти в юному віці, ще проходять, а потім...", – зізнався Данилко.

Додав, що у нього стався гормональний збій. Тому тільки зараз він починає ставати "людиною". Крім того, зараз Данилко дуже схуднув.

Данилко, відомий як Вєрка Сердючка, розповів про батька-тирана, який любив випити. Артист пригадав, як батько у стані алкогольного сп'яніння підіймав руку на його матір і на нього самого.

За словами співака, через п'яні витівки батька йому часто доводилося в дитинстві дзвонити в поліцію. Данилко пригадав, що лише одного разу батько вдарив і його, але потім перепросив за це.

Зараз ви читаєте новину «Данилко відповів на чутки про проблеми зі здоров'ям: "Я себе дуже запустив"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі