Ексклюзиви
понеділок, 05 березня 2018 11:25

"Дала ляпаса, як дорослому" - у сім'ї Фреймут розгорівся скандал

"Дала ляпаса, як дорослому" - у сім'ї  Фреймут розгорівся скандал
Фреймут звинуватила няню у побитті сина Фото: ntermarium.com

У сім'ї Ольги Фреймут розгорівся скандал через няню, яка вдарила її однорічного сина Валерія.

"Навіть не віриться – як у мене, такої прискіпливої і помішаної на дітях, таке могло статися? Як я не бачила? Останнім часом Валерій (1 рік 8 місяців) дуже тривожно спить вночі – раптом починає гірко-гірко плакати", – написала українська телеведуча Ольга Фреймут написала у своєму Instagram.

Фреймут помітила, що її син тікає від няні Марії, коли її бачить. По камерам у помешканні дізналася, що няня вдарила її сина по обличчю.

"Дала ляпаса. Як дорослому. При цьому сказала, що це – здача, бо дитина її вкусила", – пише Ольга.

За словами Фреймут, жінка отримувала щедру зарплату.

"Два дні її роботи - стільки моя мама заробляє вчителькою за місяць . Я робила подарунки її дочці. Турбувалася , смачно годувала, вона користувалася послугами мого водія. Для комфорту няні винайняли затишну квартиру. Марія завжди казала , що готова : "мені руки підстелити ". Я пишу цей пост - і плачу !"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали фото українських зірок, які вражаюче схудли 2017 року

В одному зі столичних VIP-агентств з підбору нянь розповіли, що у такій ситуації з няні Марії Сенатор, яка родом з Луцька, буде стягнуто хіба що штраф в обсязі зарплати, отриманої за весь час роботи у сім'ї. Штраф треба буде оформляти через суд. Окрім того, сама няня потрапить у "чорний список", який формують агентства і обмінюються ним.

У Харкові няня близько 2 місяців обзивала та била 1,5-річну дитину. Хлопчик почав капризувати та не хотів залишатися із жінкою. Матір вирішила перевірити няню, залишивши увімкнений диктофон. На записі почула звуки ударів. Триває слідство.

Зараз ви читаєте новину «"Дала ляпаса, як дорослому" - у сім'ї Фреймут розгорівся скандал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути