Ексклюзиви
четвер, 08 лютого 2018 12:53

Дакота Джонс про еротичні сцени: "У фільмі дуже багато мого тіла"

Дакота Джонс про еротичні сцени: "У фільмі дуже багато мого тіла"
Дакота Джонс розповіла про зйомки фільму "50 відтінків свободи". Фото: скріншот з відео

8 лютого на великі екрани виходить "50 відтінків свободи" - найочікуваніша кінопрем'єра року.

Це третя і остання частина еротичної саги про стосунки молодого мільярдера Крістіана Грея і журналістки Анастейші Стіл, повідомляє Elle.

Актори Джеймі Дорнан та Дакота Джонс правдиво зіграли пристрасть на екрані. Настільки правдиво, що у неї повірили не тільки глядачі по всьому світу, а й власна дружина виконавця головної ролі. Вона збиралася подати на розлучення через велику кількість сексуальних сцен.

"У фільмі моє тіло показано набагато більше, ніж тіло Джеймі. Він перед зйомками віджимається, а я просто лежу і п'ю віскі", - пожартувала актриса нещодавно на одній із прес-конференцій. Згодом додала, що завжди ретельно готувалася до нової сцені і страшенно нервувала, хоча для неї все це не вперше. "Я дійсно повинна була готуватися до кожного окремого кадру і точно знати, що і як ми збираємося робити. І з кожним разом легше не ставало. Я знала, на що я підписалася. Звичайно, вони не змушують мене знімати одяг, я сама вибрала це".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дакота Джонсон у білосніжній сукні сяяла на червоній доріжці "50 відтінків"

"П'ятдесят відтінків свободи" - третя і заключна частина трилогії "П'ятдесят відтінків сірого". У фільмі розповідається про Крістіана та Анастейшу Грей, які вступили у сімейне життя. Роман був включений до списку бестселерів за версією Publishers Weekly за 2012 рік. Режисером фільму виступив Джеймс Фоулі. Стрічка заснована на однойменному романі Е. Л. Джеймс.

Фільм знімався у Ніцці, Франція, якраз в той час, коли там відбулися знамениті теракти. Перші дві частини фільму зібрали в прокаті майже $950 млн. Трилогія "50 відтінків сірого" була випущена e 2011 році і була продана тиражем більше 125 млн екземплярів, ставши однією з найпопулярніших літературних серій в історії. Вона розповідає про Анастейшу Стіл, випускницю коледжу, яка бере інтерв'ю в молодого і успішного бізнесмена Крістіана Грея. Згодом між ними розвиваються стосунки, в ході яких Грей зізнається у своєму захопленні БДСМ.

Зараз ви читаєте новину «Дакота Джонс про еротичні сцени: "У фільмі дуже багато мого тіла"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути