понеділок, 24 січня 2022 08:08

Цимбалюк "на спорті", Бекхеми в СПА, а Каменських у ліжку – як зірки провели вихідні
8

Блогерка й переможниця шоу "Холостяк-9" Даша Квіткова показує в Instagram гарячі світлини з відпустки. Обраниця Нікіти Добриніна, який і був героєм романтичного реаліті, хизується схудлою фігурою в бікіні. Подружжя разом зі спільним 7-місячним сином Леоном відпочивають на Сейшельських Островах.

Gazeta.ua підготувала, як знаменитості провели ці вихідні.

Акторка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару продовжує тішити фанів знімками з Таїланду. Її бойфренд-британець Різ сфотографував кохану на тлі пальм і моря. Сопонару позувала в джинсових шортах, бежевій футболці й кардигані на заході сонця.

Співачка Слава Камінська насолоджувалася відпочинком на Занзібарі. У мережі поділилася знімком, на якому покрасувалася в яскраво-зеленій сукні та рожевих тапцях.

Її колега Настя Каменських обрала спокійний вихідний у ліжку. Зробила селфі, на якому була без макіяжу та в світшоті. У дописі під фото зізналася, що на неї "напали лінощі й не відпускають".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кендал Дженнер у крихітному бікіні на морозі та інтимне місце Каменських - що публікують зірки в мережі

На відміну від виконавиці, актор Тарас Цимбалюк з користю провів суботу. 22 січня опублікував в Instagram знімок зі спортзалу та з голим торсом. Зірка "Кріпосної" у підписі до кадру змотивував юзерів "встати з дивану, піти в зал і з чогось почати".

Телеведуча Лілія Ребрик поділилася родинною світлиною в неділю. Зробила фото в дзеркалі разом з чоловіком Андрієм Диким і двома доньками - Діаною та Поліною.

"Ми кожної неділі обов'язково щось усі разом готуємо на сніданок, ходимо в піжамах досхочу і гуляємо разом", - поділилася зірка.

Блогерка й переможниця шоу "Холостяк-9" Даша Квіткова показує в Instagram гарячі світлини з відпустки. Відпочиває з чоловіком Нікітою Добриніним, який і був героєм дев'ятого сезону романтичного реаліті, та їхнім сином 7-місячним Леоном
Фото: instagram.com/kvittkova
Акторка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару продовжує тішити фанів знімками з Таїланду
Співачка Слава Камінська насолоджувалася відпочинком на Занзібарі
Виконавиця Настя Каменських обрала спокійний вихідний у ліжку
Актор Тарас Цимбалюк з користю провів суботу. Показав фото зі спортзалу і з голим торсом

Британська дизайнерка та дружина футболіста Девіда Бекхема Вікторія показала, як провела суботні СПА-процедури з донькою Гарпер Севен. Позували в махрових сірих халатах.

Каратистка Анжеліка Терлюга, яка виборола "срібло" на Олімпіаді у Токіо, змагалася на турнірі Paris Open 2022. 23 січня спортсменка виборола перше місце у своїй ваговій категорії. А в мережі поділилася кадром, на якому позує на тлі Ейфелевої вежі.

Співачка й героїня реаліті "Холостячка-2" Злата Огнєвіч показувала в мережі, які в неї вдалися минулі вихідні. Зірка пікантно вигиналася в рожевому купальнику. А ще провела день у племені масаї.

Зараз ви читаєте новину «Цимбалюк "на спорті", Бекхеми в СПА, а Каменських у ліжку – як зірки провели вихідні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути